missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kurde niby waze 74 ale spodnie i w ogole ciuchy kupuje 38 dalej rozmiar... ale fajnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie przytylam 3 kg. Ale to dopiero poczatek ..... ;-);-)
W poprzedniej ciazy przytylam 20kg, potem te kilogramy same polecialy, nie dalo sie tego kontrolowac, musialabym poprostu na jakas diete przejsc zeby nie przytyc a na glowe nie upadlam jeszcze ;-)
ja mysle ze na ta wage srednio sie ma wplyw, no chyba ze sie je bardzo duzo albo kalorycznie - czekolady , fast foody itd to wtedy tylek i bez ciazy rosnie ;-)ale jezeli sie je normalnie to nie ma sie wplywu na te dodatkowe ciazowe kilogramy. Tak mi sie wydaje
Zreszta ja wychodze z zalozenia ze jak przytyje to i schudne
kurde niby waze 74 ale spodnie i w ogole ciuchy kupuje 38 dalej rozmiar... ale fajnie :-)
Ja planuje zacząć sezon basenowy plus zajęcia z jogi (tak apropo moje głębokiej akceptacji zmian we własnym ciele hehhe)
Ostatnio powiedziałam mojej koleżance, że jest to jeden z nielicznych okresów w życiu kobiety kiedy nie może być na diecie odchudzającej heheh :-) Zatem korzystajmy z tego dobrodziejstwa !
Pozdrawiam dzielne Panie