reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

Mimo,że doszłam do swojej wagi to widzę,że moje ciało jest w złej kondycji, mam suchą cere chociaż używam dobrych nawilżaczy, wypadają mi włosy, jestem blada i na twarzy bardzo się zmieniłam:-(
Czy Wy też tak macie? Jak temu zaradzić?

reklama
Jula;
ja zapobiegawczo kupiłam sobie szampon Vichy - przeciw wypadaniu włosów - i jak na tą chwilę - tfu tfu - jest ok :-) polecam więc

na suchą skórę - rano i wieczorem smarowanie balsamem - do mycia używam olejku nivea.

Ubolewam bardzo,że nie mogę się opalać - ze strachu przed pojawieniem się plam - więc smaruję się (tak jak Kasia zaleciła) balsamem Dove summer Glow i jest ok - nie jestem blada jak ściana:-)
poza tym codziennie lekki makijaż i samopoczucie ok

Ja dopiero dochodzę do formy , dziś dopiero szwy zdjęte, jeszcze nie byłam na spacerze ale to już niebawem. Muszę jeszcze pofarbować włoski ,zastanawiam się nad fryzjerem ale w sumie teraz mi wygodnie bo jest gorąco i wystarczy zrobić kucyka .
Ważyłam się wczoraj - 62 mam a miałam 69 o dziwo brzuszek mały , mam nadzieję że będzie schodził szybko , no i najważniejsze coraz mniej mi leci tego towaru więc mam nadzieję że tak zostanie

u mnie jak narazie mniej o 9kg, waze 64 jeszcze z 4kg do zrzucenia i bedzie OK :-)
no i ten brzuszek jak w 4mies ciazy..ale zmniejsza sie z dnia na dzien wiec jest nadzieja...
najgorsze te szwy...wczesniej bolalo przy siadaniu tak ogolnie a dzis strasznie kluje/ciagnie w jednym miejscu ehhhh...chyba musze wyslac meza jutro po takie kolo ratunkowe z dziurka:laugh2:

Ksiu ale Ci zazdroszczę, że już pozbyłaś sie szwów. Ja mam wszystkie rozpuszczalne, ale za cholerę rozpuścić się nie chcą :baffled: dobrze, że troche mniej ciągną, ale dlej ból czasem nie do zniesienia :-(

mata ja pojechałam do szpitala i zdjęli mi szwy nawet te rozpuszczalne:tak: odkąd ich się pozbyłam o wiele lepiej się czuję...

ja juz czekam na ściagniecie szwu, bo tez pobolewa:baffled: Siedze prawie zawsze na kole ratunkowym:-p i jest zdecydowanie wygodniej:tak: Prysznic co chwile, bo to tez mi ulge przynosi:-)

:-)Witajcie

Jestem pod wrazeniem, ze tak szybko dziewczyny dochodzicie do siebie, ja wazę 59 kg a przed wazyłam 56kg. No ale nie chodzi mi nawet o wagę tylko o moje kiepskie samopczucie, anemie mam w dalszym ciągu, cera i mnie się zrobiła jakas sucha i chropowata, mimo , ze uzywam dobrych kosmetyków. Poza tym blada i zmęczona. Najgorszy jest ból po cięciu, nie wiem czemu ale mnie cały czas brzuch boli, i leci... rany kiedy to sie skonczy, ogólnie stan psychiczny do d... :-(

Oj dziewczynki ja się wycierpiałam po pierwszym porodzie więc teraz jestem w szoku że można normalnie siadać i nic nie boli choć jeszcze boję się o to żeby nic się nie rozeszło i żeby wszystko było ok. Ja już prawie nie mam brzuszka choć skóra taka wiotka , ach .Cieszę się bo w porównaniu z pierwszą ciążą dochodzę do siebie błyskawicznie

reklama
:-)Witajcie

Jestem pod wrazeniem, ze tak szybko dziewczyny dochodzicie do siebie, ja wazę 59 kg a przed wazyłam 56kg. No ale nie chodzi mi nawet o wagę tylko o moje kiepskie samopczucie, anemie mam w dalszym ciągu, cera i mnie się zrobiła jakas sucha i chropowata, mimo , ze uzywam dobrych kosmetyków. Poza tym blada i zmęczona. Najgorszy jest ból po cięciu, nie wiem czemu ale mnie cały czas brzuch boli, i leci... rany kiedy to sie skonczy, ogólnie stan psychiczny do d... :-(

Lilianko;
mnie o dziwo już nie boli... mam nadzieję,że szybko Dojdziesz do siebie:tak:

Do góry