Kurcze a ja mam jakies nietypowe problemy.Po pierwsze potwornie boli mnie głowa,po drugie na całym ciele dostałam wysypki,drobne pęcherzyczki z wodą no i poce sie przeokrutnie.W nocy mam jakies lęki,że cos mi łazi po pokoju,skóra mi cierpnie Zaczynam myslec ze mi cos w głowie pękło i wariuje ;-);-);-)
reklama
limba mnie też na początku połogu strasznie bolała głowa ale na szczęście to przeszło natomiast w nocy zamiast lęków miałam drgawki z zimna pomimo bardzo ciepłej nocy
teraz niestety mam straszne zawroty głowy i jestem przeogromnie zmęczona biorę magnez dodatkowo i na szczęście troszku skutkuje..
teraz niestety mam straszne zawroty głowy i jestem przeogromnie zmęczona biorę magnez dodatkowo i na szczęście troszku skutkuje..
ja też już mieszczę się we wszystkie ciuchy sprzed ciązy... wreszcie... fakt brakuje mi jakieś 2-3 kg ale już ich nie chcę zrzucać... mi w zrzucaniu pomogły dzieci... przy trójce jest trochę biegania... a i jeszcze zaraz praktycznie po porodzie wróciłam do pracy (niestety okazało się po raz kolejny że jestem niezbędna)... tak na 20 godzin miesięcznie... ale wróciłam i bieganina w pracy duzo pomogła... teraz jestem nawet zadowolona ze swoich krągłości... szczególnie piersi... (ale tym to już mój mąż się zachwyca)- ha ha ha :-):-):-)
Hej Dziewczynki
Odnosnie drgawek i pocenia to ja mialam tak przez pierwsze dwa tygodnie połogu - dzisiejszej nocy także spocona sie obudzilam, ale to są własnie uroki połogu.
Co do wagi to u mnie jeszcze troszku na plusie - waga przed ciąża 56 kg teraz 59 więc... poza tym mój brzuszek jest obwisły i nadal mnie boli po cesarce. No i ten cholerny połóg - trwa juz 4 tygodnie ale jak na razie konca nie widac :-(
Odnosnie drgawek i pocenia to ja mialam tak przez pierwsze dwa tygodnie połogu - dzisiejszej nocy także spocona sie obudzilam, ale to są własnie uroki połogu.
Co do wagi to u mnie jeszcze troszku na plusie - waga przed ciąża 56 kg teraz 59 więc... poza tym mój brzuszek jest obwisły i nadal mnie boli po cesarce. No i ten cholerny połóg - trwa juz 4 tygodnie ale jak na razie konca nie widac :-(
Limbo;
nadmierna potliwość to norma - ja szczególnie tak mam na spacerach z wózkiem - wracam cała mokra... a głowa także mnie ostatnio bolała i teraz wiem już, że nie mnie jedną - tak więc pewnie to też normalne...
Lilianka;
masz jeszcze trochę opuchnięte to cesarkowe miejsce?? bo ja tak... w sumie to nic mnie nie boli - no może z wyjątkiem momentu kiedy się mocniej przeciągnę...
nadmierna potliwość to norma - ja szczególnie tak mam na spacerach z wózkiem - wracam cała mokra... a głowa także mnie ostatnio bolała i teraz wiem już, że nie mnie jedną - tak więc pewnie to też normalne...
Lilianka;
masz jeszcze trochę opuchnięte to cesarkowe miejsce?? bo ja tak... w sumie to nic mnie nie boli - no może z wyjątkiem momentu kiedy się mocniej przeciągnę...
No pocieszyłyscie mnie,bo juz myslałam ze zgłupiałam.Ale skoro to normalne...
Mam troche problemów z chodzeniem,pobolewaja plecy ale ogólnie spoko.No i na szczescie wydzielina taka jak w koncówce miesiączki.Co z ulga.Zbieram sie na odwage i mam zamiar sprawdzic-lusterkowo-;-) jak sprawy wygladają:-):-);-)
Mam troche problemów z chodzeniem,pobolewaja plecy ale ogólnie spoko.No i na szczescie wydzielina taka jak w koncówce miesiączki.Co z ulga.Zbieram sie na odwage i mam zamiar sprawdzic-lusterkowo-;-) jak sprawy wygladają:-):-);-)
reklama
U mnie zewnetrzne szwy zdjęte nawet wczoraj postanowiłam porobić troszkę golenia i strzyżenia przynajmniej po bokach w stronę pachwin bo tam głębiej boje się jeszcze zanurzyć ale ogólnie jest Ok
ja kosiłam po 2 tygodniach nie pamiętam kiedy miałam taką przerwę
Podziel się: