reklama
jak miała 5 miesięcy, ale pozwolenie mamy odkąd skończyła 3 mies. tylko jakoś nie było okazji; z Krzymkeim chodzimy odkąd skończył 3 mies. - teraz "pływa" w rękawkach;
co do grup zorganizowanych to teraz są już chyba w ofercie prawie każdego basenu
co do grup zorganizowanych to teraz są już chyba w ofercie prawie każdego basenu
ja byłam z Antkiem na basenie i było super. Warunkiem jest oczywiście brodzik z wodą ok 34 stopni. Pieluszka do pływania i dobry humor. Jeszcze lepiej, żeby woda była jonizowana a nie chlorowana - ale to rzadko się zdarzaJczekam aż Antosia troszkę jeszcze podrośnie i zabieram ją i męża na basen - a Wy brałyście już swoje maleństwa na kryty basen? Czy ktoś może
Ja też się chyba wybiorę...ale może od wiosny bo u nas zimą i jesienią to zawsze chorujemy albo ja albo Olek a teraz i Antoś. Może wiosną będzie lepiej.Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.
joan-na
Fanka BB :)
Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.
Mamoot, jeżeli mogę zapytać..gdzie w Warszawie wybieracie się z maluchem na basen. My też chcieliśmy zacząć, jak Krzyś skończy 6 miesięcy...koło naszego bloku jest fajny basen, ale nie ma warunków dla niemowlaków. I teraz szukam w Warszawie jakiegoś fajnego, żeby z małym można się było pójść pochlapać :-)
reklama
joan-na
Fanka BB :)
joan-na, my z dzieciakami jezdzimy do Wesolej do Wesolandii
W jakiej czesci Warszawy mieszkacie? Kiedys jezdzilismy do Jozefowa, ale Wesola jest bardziej przyjazna
Uuuu..to daleko od nas.
Ale czego się nie robi dla malucha...jak nie znajdziemy nic ciekawego w pobliżu, to będziemy gnać przez pół Warszawy
Ostatnia edycja:
Podziel się: