reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

ja byłam z bogną, ale nie na zajęciach a na własną rękę - małej bardzo się podobało,szczególnie jak "leżała" na pleckach to radośnie machała rączkami i nóżkami - zamierzam powtórzyć :-)

reklama
A kiedy byłaś Iwosz? Bo Tośka ma 4 m-ce i ponad 2 tygodnie, więc nie wiem czy nie za wcześnie? wolałabym, żeby to była jakaś zorganizowana grupa :tak:

jak miała 5 miesięcy, ale pozwolenie mamy odkąd skończyła 3 mies. tylko jakoś nie było okazji; z Krzymkeim chodzimy odkąd skończył 3 mies. - teraz "pływa" w rękawkach;

co do grup zorganizowanych to teraz są już chyba w ofercie prawie każdego basenu

Jczekam aż Antosia troszkę jeszcze podrośnie i zabieram ją i męża na basen - a Wy brałyście już swoje maleństwa na kryty basen? Czy ktoś może :)
ja byłam z Antkiem na basenie i było super. Warunkiem jest oczywiście brodzik z wodą ok 34 stopni. Pieluszka do pływania i dobry humor. Jeszcze lepiej, żeby woda była jonizowana a nie chlorowana - ale to rzadko się zdarza

Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.

Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.
Ja też się chyba wybiorę...ale może od wiosny bo u nas zimą i jesienią to zawsze chorujemy albo ja albo Olek a teraz i Antoś. Może wiosną będzie lepiej.

Mamoot, jeżeli mogę zapytać..gdzie w Warszawie wybieracie się z maluchem na basen. My też chcieliśmy zacząć, jak Krzyś skończy 6 miesięcy...koło naszego bloku jest fajny basen, ale nie ma warunków dla niemowlaków. I teraz szukam w Warszawie jakiegoś fajnego, żeby z małym można się było pójść pochlapać :tak::-)

joan-na, my z dzieciakami jezdzimy do Wesolej do Wesolandii
W jakiej czesci Warszawy mieszkacie? Kiedys jezdzilismy do Jozefowa, ale Wesola jest bardziej przyjazna

reklama
joan-na, my z dzieciakami jezdzimy do Wesolej do Wesolandii
W jakiej czesci Warszawy mieszkacie? Kiedys jezdzilismy do Jozefowa, ale Wesola jest bardziej przyjazna

Uuuu..to daleko od nas.
Ale czego się nie robi dla malucha...jak nie znajdziemy nic ciekawego w pobliżu, to będziemy gnać przez pół Warszawy :)

Ostatnia edycja:
Do góry