a ja mam nowy fryz, nowy kolor, jeszcze henna, musze się zapisać do aqua parku na Step albo Body Sculpture, w zasadzie musze sie wziąść za ćwiczenia bo jestem tragicznie gruba. Mam cel 12 kg mniej. Duzo ale licze ze sie uda.
reklama
Ja także mam problemy z wypadaniem włosów. Nic nie pomaga. Obciełam włoski i nic. Szkoda... były takie piekne i gęste. W Łodzi byłam w takim salonie i stylistka poleciła mi tabletki doustne Kerstase ( nie wiem jak sie pisze) ale kosztują dosc sporo ok.140 za op a trzeba brac 3 razy dziennie przez 3 miesiące mam za duzo wydatków - niestety...
agusia04
Czerwcowa mama'08
moje włosy tez wyłaża garsciami.Własciwie wszedzie leżą,nie wiem czy przetrzymac czy jednak pójsc i wycieniowac mocno
U mnie to samo Skrócilam już włosy ale i tak ich wszędzie pelno. Nic to nie dało niestety.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mi też włosy wyłaziły, fryzjerka kazała mi kupic w aptece maske na włosy ''WAX'' nałożyc na mokre i potrzymac pod workiem i ręcznikiem z godzinę- ja widze rózniecę, więc polecam, a na dodatek to jest nie drogie!!!;-)
reklama
Witam ,juz miałam isc do fryzjera ale skoro sciecie nic nie da to poczekam.Boje sie ze zetne i znowu bede wsciekła.Kurde a moze poradzicie ,mam okrągła twarz i duży garbaty nochalek,nigdy nie moge sobie dobrac fryzury.I jeszcze mam cos takiego ze absolutnie nie moge miec zadnego włosa na oczach.Wiec co mam zrobic ,juz mi sie kucyk znudził.
Podziel się: