reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy

reklama
ja w czasie ciąży zmusiłam się do depilacji nózek depilatorem... i teraz nie mam problemu :-) w czasie ciązy bardziej bolało, bo nózki były spuchniete... więc teraz jest o wiele łatwiej:-D

W poniedziałek miałam swój pierwszy raz:-D nie przesadzam ,normalnie mój M. nie mógł tam się dostać i był bardziej zdenerwowany niż ja;-)było dość fajnie ale dopiero za trzecim razem odczułam jakąś satysfakcje:-p
W poniedziałek byłam u mojego gina i on mnie namawia na spirale mirene,a co Wy na to? Na jaką antykoncepcje stawiacie? Bo u mnie tabsy odpadają, kalendarzyk to już w ogóle bo my już nie planujemy dzidziusia.

Gratuluję sexcesów Julka:-)
Ja też już jestem po pierwszych próbach:-) do ideału jeszcze daleko ale jestem dobrej myśli:-D oj brakowało mi tego:-D

odnośnie antykoncepcji to szczerze powiedziawszy sama nie wiem:baffled: tabletki odpadają (moja wątroba tego nie zniesie:-( ) spirala mirena też mnie jakoś nie przekonuje.w dziale intymność jest wątek o niej a tam pisze laska której mirena nie uchroniła przed dzidzią:no: moja koleżanka natomiast miała po niej bóle brzucha i straszne wzdęcia po 4 miesiącach wyjęła ją-także ja raczej podziękuję...
kalendarzyk odpada całkowicie- niedługo wracam do pracy zn. listopad i przy takim trybie jaki będę prowadzić taka metoa na pewno nie będzie dla mnie zbyt skuteczna...
oboje z M głupiejemy ponieważ jakoś nie mamy pomysłu...na razie globulki plus gumki...

Ja zdecydowałam się na tabletki. Kupilam ale jeszcze nie zaczęlam brać:szok: Spirali nie chciałam, i miałam jeszcze do wyboru zastrzyk i nie wiem czy nie zamienię tabletek na niego. Muszę jeszcze poczytać coś więcej na ten temat.

No wlasnie my tez zastanawiamy sie nad antykoncepcja,bo w czwartek mam wizyte kontrolna u ginki.
A pierwszy raz juz probowalismy,ale nie bardzo nam wyszlo-tez jakby ciasniejsze wejscie bylo i bolalo mnie,wiec nic z tego.Teraz kupilam zel nawilzajacy i probujemy dalej;-)

No wlasnie my tez zastanawiamy sie nad antykoncepcja,bo w czwartek mam wizyte kontrolna u ginki.
A pierwszy raz juz probowalismy,ale nie bardzo nam wyszlo-tez jakby ciasniejsze wejscie bylo i bolalo mnie,wiec nic z tego.Teraz kupilam zel nawilzajacy i probujemy dalej;-)
mam ten sam problem - ale dobrze że napisałaś bo już myslałam, że ja jakiś wyjątek dziwolągowaty jestem...

ja też miałam taki problem ale zaopatrzyłam się w żel intymny i poszło już gładko:-D ale fakt powolutku się rozkręcam:sorry2:

reklama
Do góry