reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy

reklama
ja w czasie ciąży zmusiłam się do depilacji nózek depilatorem... i teraz nie mam problemu :-) w czasie ciązy bardziej bolało, bo nózki były spuchniete... więc teraz jest o wiele łatwiej:-D

W poniedziałek miałam swój pierwszy raz:-D nie przesadzam ,normalnie mój M. nie mógł tam się dostać i był bardziej zdenerwowany niż ja;-)było dość fajnie ale dopiero za trzecim razem odczułam jakąś satysfakcje:-p
W poniedziałek byłam u mojego gina i on mnie namawia na spirale mirene,a co Wy na to? Na jaką antykoncepcje stawiacie? Bo u mnie tabsy odpadają, kalendarzyk to już w ogóle bo my już nie planujemy dzidziusia.

Gratuluję sexcesów Julka:-)
Ja też już jestem po pierwszych próbach:-) do ideału jeszcze daleko ale jestem dobrej myśli:-D oj brakowało mi tego:-D

odnośnie antykoncepcji to szczerze powiedziawszy sama nie wiem:baffled: tabletki odpadają (moja wątroba tego nie zniesie:-( ) spirala mirena też mnie jakoś nie przekonuje.w dziale intymność jest wątek o niej a tam pisze laska której mirena nie uchroniła przed dzidzią:no: moja koleżanka natomiast miała po niej bóle brzucha i straszne wzdęcia po 4 miesiącach wyjęła ją-także ja raczej podziękuję...
kalendarzyk odpada całkowicie- niedługo wracam do pracy zn. listopad i przy takim trybie jaki będę prowadzić taka metoa na pewno nie będzie dla mnie zbyt skuteczna...
oboje z M głupiejemy ponieważ jakoś nie mamy pomysłu...na razie globulki plus gumki...

Ja zdecydowałam się na tabletki. Kupilam ale jeszcze nie zaczęlam brać:szok: Spirali nie chciałam, i miałam jeszcze do wyboru zastrzyk i nie wiem czy nie zamienię tabletek na niego. Muszę jeszcze poczytać coś więcej na ten temat.

No wlasnie my tez zastanawiamy sie nad antykoncepcja,bo w czwartek mam wizyte kontrolna u ginki.
A pierwszy raz juz probowalismy,ale nie bardzo nam wyszlo-tez jakby ciasniejsze wejscie bylo i bolalo mnie,wiec nic z tego.Teraz kupilam zel nawilzajacy i probujemy dalej;-)

No wlasnie my tez zastanawiamy sie nad antykoncepcja,bo w czwartek mam wizyte kontrolna u ginki.
A pierwszy raz juz probowalismy,ale nie bardzo nam wyszlo-tez jakby ciasniejsze wejscie bylo i bolalo mnie,wiec nic z tego.Teraz kupilam zel nawilzajacy i probujemy dalej;-)
mam ten sam problem - ale dobrze że napisałaś bo już myslałam, że ja jakiś wyjątek dziwolągowaty jestem...

ja też miałam taki problem ale zaopatrzyłam się w żel intymny i poszło już gładko:-D ale fakt powolutku się rozkręcam:sorry2:

reklama
Do góry