reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

dziewczyny... hmm jak by tu wam napisac.. w spodnie warto zainwestowac .. bo biodra szybko sie nie schodzia...na swoim przykładze wiem.. ze przed ciazą z Tomkiem nosiłam rozmiar 26 ,27 spodni.. a po ciazy 29,30 ha i nadal nosze te 29.30... teraz mi sie biodra nie rozeszły chyba bardziej sie nie da:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już ważę 68 kg czyli kilo mniej niż przed porodem. I spodnie przedciążowe są luźne :-) Mój strach przed kolkami i jedzenie duszonego i lekko strawnego się opłacił. Ja chudnę a mała nie ma kolek. Jak na razie ;-)

monia-T tez musze zainwestowac w krem pod oczy..... na razie pomagam sobie plasterkami zielonego ogorka-rozjasnia:p

Ostatnio kupilam sobie nowy podklad..... bo swojego starego nie moglam nigdzie upolowac..... miałam opory bo nowa marka...nie uzuwalam jej ,ale jest ok.... dlugo sie trzyma i ladnie kryje te moje zmorki:)

A Ja mam wyzuy bo ostatnio opuscilam sie w cwiczeniach:( strach na mnie padl ze ta oponka zostanie..... cieplo sie zrobi to moze zaczne biegac,albo jezdzic na rowerze hmm....

W biedronce byl y wagi po 28 zl jak bylam w sobote i juz mialam ja w reku wsadzilam do koszyka,ale zaraz wyjelam

A slodycze jem w duzych ilosciach.....

ja mam skakanke.. misiek mi kupił bo wspominałam ze chce.. pozatym troszkę brzuszkuje ale symbolicznie.. no i misiek chce kupic rowerek stacjonary.... bynajmniej nie dla mnie.. stwierdził ze sie zaniedbał.. bo jakos ogladalimy zdjecia z czasów jak się poznalismy.. no to mi przybyło 10 kilo( w dwuch ciazach) a jemu 15 kilo.. i ma brzusia.. i stwierdził ze jak ja cwicze to jemu bedzie kicha koło " takiej laski na plazy" ja go bardzo w tym wspieram.. bo on genetycznie obciazony cukrzycą i zawałem serca..( niestety) moja waga 57.. jeszcze 7 do celu :)

Laski weszłam w spodnie 26:) ale tylko weszłał i sie zapiełam.. po chwili sie rozpiełam bo by mi chyba guzik w oko strzelił.. ale nadzieje do lata mam :)

ja też weszłam dziś w moje stare spodnie i byłam w nich w przychodni, ale nie siadałam :D

podobno skuteczne w wyrabianiu talii jest hula hop. Ma wystarczać 10-15 min. dziennie. Nawet mam i nawet kilka razy używałam w zeszłym roku przed wyjazdem do Egiptu :D

Ja też weszłam wczoraj w stare spodnie, ale jeszcze mi było w nich nie wygodnie i troszkę muszę zgubić, ale tutaj to chyba dam rade same góry a na spacery trzeba chodzić:tak:

ja mam taki nadmiar skory i tluszczu na brzuchu, ze mimo cw to nic sie z tym nie dzieje!!!!!
jak uklekne i opre sie na lokciach kiedy cw BS to moj brzuch wyglada jak arbuz w elastycznej skarpetce ..jestem przerazona!!!
ginekolog kazal mi cw bo mam bolesne gole w miejscu po cieciu i musze to rozcwiczyc - takze sie staram ale efektow nie ma!!!!! i

ja od wczoraj zaczełam treningi na tym vacu powerze,zobaczymy jakie efekty przyniesie...w sumie przez miesiąc nawet 1 kg.nie zrzuciłam:wściekła/y:

ticker.php

reklama
Do góry