reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

dziewczyny... hmm jak by tu wam napisac.. w spodnie warto zainwestowac .. bo biodra szybko sie nie schodzia...na swoim przykładze wiem.. ze przed ciazą z Tomkiem nosiłam rozmiar 26 ,27 spodni.. a po ciazy 29,30 ha i nadal nosze te 29.30... teraz mi sie biodra nie rozeszły chyba bardziej sie nie da:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już ważę 68 kg czyli kilo mniej niż przed porodem. I spodnie przedciążowe są luźne :-) Mój strach przed kolkami i jedzenie duszonego i lekko strawnego się opłacił. Ja chudnę a mała nie ma kolek. Jak na razie ;-)

monia-T tez musze zainwestowac w krem pod oczy..... na razie pomagam sobie plasterkami zielonego ogorka-rozjasnia:p

Ostatnio kupilam sobie nowy podklad..... bo swojego starego nie moglam nigdzie upolowac..... miałam opory bo nowa marka...nie uzuwalam jej ,ale jest ok.... dlugo sie trzyma i ladnie kryje te moje zmorki:)

A Ja mam wyzuy bo ostatnio opuscilam sie w cwiczeniach:( strach na mnie padl ze ta oponka zostanie..... cieplo sie zrobi to moze zaczne biegac,albo jezdzic na rowerze hmm....

W biedronce byl y wagi po 28 zl jak bylam w sobote i juz mialam ja w reku wsadzilam do koszyka,ale zaraz wyjelam

A slodycze jem w duzych ilosciach.....

ja mam skakanke.. misiek mi kupił bo wspominałam ze chce.. pozatym troszkę brzuszkuje ale symbolicznie.. no i misiek chce kupic rowerek stacjonary.... bynajmniej nie dla mnie.. stwierdził ze sie zaniedbał.. bo jakos ogladalimy zdjecia z czasów jak się poznalismy.. no to mi przybyło 10 kilo( w dwuch ciazach) a jemu 15 kilo.. i ma brzusia.. i stwierdził ze jak ja cwicze to jemu bedzie kicha koło " takiej laski na plazy" ja go bardzo w tym wspieram.. bo on genetycznie obciazony cukrzycą i zawałem serca..( niestety) moja waga 57.. jeszcze 7 do celu :)

Laski weszłam w spodnie 26:) ale tylko weszłał i sie zapiełam.. po chwili sie rozpiełam bo by mi chyba guzik w oko strzelił.. ale nadzieje do lata mam :)

ja też weszłam dziś w moje stare spodnie i byłam w nich w przychodni, ale nie siadałam :D

podobno skuteczne w wyrabianiu talii jest hula hop. Ma wystarczać 10-15 min. dziennie. Nawet mam i nawet kilka razy używałam w zeszłym roku przed wyjazdem do Egiptu :D

Ja też weszłam wczoraj w stare spodnie, ale jeszcze mi było w nich nie wygodnie i troszkę muszę zgubić, ale tutaj to chyba dam rade same góry a na spacery trzeba chodzić:tak:

ja mam taki nadmiar skory i tluszczu na brzuchu, ze mimo cw to nic sie z tym nie dzieje!!!!!
jak uklekne i opre sie na lokciach kiedy cw BS to moj brzuch wyglada jak arbuz w elastycznej skarpetce ..jestem przerazona!!!
ginekolog kazal mi cw bo mam bolesne gole w miejscu po cieciu i musze to rozcwiczyc - takze sie staram ale efektow nie ma!!!!! i

ja od wczoraj zaczełam treningi na tym vacu powerze,zobaczymy jakie efekty przyniesie...w sumie przez miesiąc nawet 1 kg.nie zrzuciłam:wściekła/y:

ticker.php

reklama
Do góry