reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

No to waga przestała mi spadać :-(
Przed ciążą 72kg
Przed porodem 97,3
Po 6 tygodniach 80,4

Zostało 8,4kg

Na początku ładnie spadało ale w 5tym tyg -0,3 a w ostatnim -0,1kg.. przecież to nic... jedyne co jem kaloryczne to pieczywo i chrupki miodowe do mleka.. moja dieta jest okrojona bo nie jem kompletnie nabiału :-(

reklama
MartaPe nie jesz nabiału a to mleko co piszesz a może jest jakieś beznabiałowe????Czy po prostu możesz mleko,bo nie rozumiem.Ja nie jem nabiału,mleka też nie a tak mi go brakuje.

musze to napisac poki jest to prawda:)
waga pokazal 62kg - wchodzilam na nia 2 razy by nacieszyc sie tym widokiem:)
powod to brak apetytu spowodowany zapalniem piersi i goraczka a do tego dorzucilam swoje postanowienia wielkopostne:) pewnie waga ta utrzyma sie do dzisiejszego wieczoru:) eh...

Źle napisałam - chodziło mi o to że jem tylko te płatki słodkie śniadaniowe (na sucho, bez mleka) jem je jak mnie weźmie na coś słodkiego a tak to tylko kanapki z chudą wędliną lub jakieś chude zupki.. czasami jakieś mięsko z ziemniakami (raz na 2 tygodnie) czy na deser kisiel albo banan..

dziewczyny ktora z was cw a6w?
jestem ciekawa efektow bo waga to jedno a obwody to drugie:)
ja w pupie/udach mam 102cm
w brzuchu 92cm

Ostatnia edycja:
Asia ja kiedys, kiedys cwiczylam A6W- ale nigdy nie udalo mi sie dojsc do konca..
Ale i tak mimo to widzialam poprawe. Trzeba miec sporo zaparcia i czasu zeby zrealizowac caly ten plan;)

A ja mam 1,5 kg do wagi sprzed ciąży. tak sie jakos przestawiłam, że teraz jem TYLKO 3 razy dziennie, no i może czasem skubne wafla ryzowego. Tylko brzuch mi się zrobił taki... wystający, troche pomarszczony... A juz się ujędrniam czym mogę

ojku, ja tez mam taki wystajacy a jak cos zjem to 6 miesiac mi sie robi,a moja przyjaciolka chce miec ladna swiadkowa i co ja mam zrobic???
teraz mam przerwe ze wzgledu na zdrowko - poprostu nie mam sil a jem tak symbolicznie odkad nie cwicze. tylko obowdy nie maleja :)

reklama
Do góry