reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
ja cwicze po 6 tyg. wizyty nie mialam jeszcze.

robie brzuszki ...doszlam juz do 120 - robie tez od 2 dni, cwiczenia na pupe - bo splaszczylo mnie nie z tej strony co powinno :)
wage mam wieksza niz mialam po porodzie - jem lekkostrawne posilki nie wiecej jak 1500 kalorii i tyje...
Mam caly zestaw herbalife ale ponoc karmiacym nie wolno mimo, ze f-ma podaje ze mozna...
wiecie cos na ten temat??????????

Też bym już chciała pobiegać ale czekam aż minie te 6 tygodni. Na wizytę do gina muszę się dopiero zapisać. Ja wchodzę na wagę tak co 3-4 dni i co wchodzę to kilogram mniej:-) Oby tak dalej.

a ja miałam nadzieję ze schudnę w górach,piesze wycieczki pod górkę itp..i...duuupa nawet 1 kg nie schudłam:wściekła/y: i dalej 7 kg do zrzucenia

ticker.php

A ja pomału idę w dół - przez tydzien spadło 2 i zostało mi jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciąży;)

Mi do wagi sprzed ciazy zostalo juz tylko 2 kg- ktore tak jak piszecie -pewnie jest w piersiach ;) jednak chcialabym w sumie zrzucic z 5 kg.
No i trzeba popracowac nad miesniami bo poki co brzuch to strasznie mieciutki jest.
Wczoraj zrobilam 100 brzuszkow- nasapalam sie strasznie przy tym.. mam nadzieje ze dam rade zmusic sie do regularnych cwiczen i niedlugo zobacze poprawe :)

reklama
Ja na razie stanęłam na wadze i w sumie nie narzekam, może już tak zostać bo jest mnie prawie o 10 kg mniej niż przed ciążą. Wyciągam z szafy ubrania, w których nie chodziłam już co najmniej z 2-3 lata. Bo ja przed ciążą schudłam też prawie 10kg a w ciąży przytyłam bardzo mało.
Oczywiście trzeba trochę poćwiczyć żeby brzuszek się wzmocnił bo też mięciutki ale trochę mi się nie chce jeszcze.

Do góry