reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
ja cwicze po 6 tyg. wizyty nie mialam jeszcze.

robie brzuszki ...doszlam juz do 120 - robie tez od 2 dni, cwiczenia na pupe - bo splaszczylo mnie nie z tej strony co powinno :)
wage mam wieksza niz mialam po porodzie - jem lekkostrawne posilki nie wiecej jak 1500 kalorii i tyje...
Mam caly zestaw herbalife ale ponoc karmiacym nie wolno mimo, ze f-ma podaje ze mozna...
wiecie cos na ten temat??????????

Też bym już chciała pobiegać ale czekam aż minie te 6 tygodni. Na wizytę do gina muszę się dopiero zapisać. Ja wchodzę na wagę tak co 3-4 dni i co wchodzę to kilogram mniej:-) Oby tak dalej.

a ja miałam nadzieję ze schudnę w górach,piesze wycieczki pod górkę itp..i...duuupa nawet 1 kg nie schudłam:wściekła/y: i dalej 7 kg do zrzucenia

ticker.php

A ja pomału idę w dół - przez tydzien spadło 2 i zostało mi jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciąży;)

Mi do wagi sprzed ciazy zostalo juz tylko 2 kg- ktore tak jak piszecie -pewnie jest w piersiach ;) jednak chcialabym w sumie zrzucic z 5 kg.
No i trzeba popracowac nad miesniami bo poki co brzuch to strasznie mieciutki jest.
Wczoraj zrobilam 100 brzuszkow- nasapalam sie strasznie przy tym.. mam nadzieje ze dam rade zmusic sie do regularnych cwiczen i niedlugo zobacze poprawe :)

reklama
Ja na razie stanęłam na wadze i w sumie nie narzekam, może już tak zostać bo jest mnie prawie o 10 kg mniej niż przed ciążą. Wyciągam z szafy ubrania, w których nie chodziłam już co najmniej z 2-3 lata. Bo ja przed ciążą schudłam też prawie 10kg a w ciąży przytyłam bardzo mało.
Oczywiście trzeba trochę poćwiczyć żeby brzuszek się wzmocnił bo też mięciutki ale trochę mi się nie chce jeszcze.

Do góry