reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
ja cwicze po 6 tyg. wizyty nie mialam jeszcze.
robie brzuszki ...doszlam juz do 120 - robie tez od 2 dni, cwiczenia na pupe - bo splaszczylo mnie nie z tej strony co powinno
wage mam wieksza niz mialam po porodzie - jem lekkostrawne posilki nie wiecej jak 1500 kalorii i tyje...
Mam caly zestaw herbalife ale ponoc karmiacym nie wolno mimo, ze f-ma podaje ze mozna...
wiecie cos na ten temat??????????
robie brzuszki ...doszlam juz do 120 - robie tez od 2 dni, cwiczenia na pupe - bo splaszczylo mnie nie z tej strony co powinno
wage mam wieksza niz mialam po porodzie - jem lekkostrawne posilki nie wiecej jak 1500 kalorii i tyje...
Mam caly zestaw herbalife ale ponoc karmiacym nie wolno mimo, ze f-ma podaje ze mozna...
wiecie cos na ten temat??????????
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Ulkan - pozazdrościć że tylko 2kg zostały... i jeszcze pewnie te 2kg są w piersiach czyli na zero jesteś
Mi do wagi sprzed ciazy zostalo juz tylko 2 kg- ktore tak jak piszecie -pewnie jest w piersiach jednak chcialabym w sumie zrzucic z 5 kg.
No i trzeba popracowac nad miesniami bo poki co brzuch to strasznie mieciutki jest.
Wczoraj zrobilam 100 brzuszkow- nasapalam sie strasznie przy tym.. mam nadzieje ze dam rade zmusic sie do regularnych cwiczen i niedlugo zobacze poprawe
No i trzeba popracowac nad miesniami bo poki co brzuch to strasznie mieciutki jest.
Wczoraj zrobilam 100 brzuszkow- nasapalam sie strasznie przy tym.. mam nadzieje ze dam rade zmusic sie do regularnych cwiczen i niedlugo zobacze poprawe
reklama
Ja na razie stanęłam na wadze i w sumie nie narzekam, może już tak zostać bo jest mnie prawie o 10 kg mniej niż przed ciążą. Wyciągam z szafy ubrania, w których nie chodziłam już co najmniej z 2-3 lata. Bo ja przed ciążą schudłam też prawie 10kg a w ciąży przytyłam bardzo mało.
Oczywiście trzeba trochę poćwiczyć żeby brzuszek się wzmocnił bo też mięciutki ale trochę mi się nie chce jeszcze.
Oczywiście trzeba trochę poćwiczyć żeby brzuszek się wzmocnił bo też mięciutki ale trochę mi się nie chce jeszcze.
Podziel się: