reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
kurcze byłam u nas ostatnio w biedronie i nic nie widziałam .. tylko skarpetki sobie kupiłam.. czyzby u nas juz sie wyprzedało musze pujsc obadac

Powiedzcie mi bo nie dam rady wszystkiego doczytać, czy kupujecie te pasy po porodzie. Bo słyszałam że warto ale sama nie wiem. Podobno jak się ściska brzuch to trochę wchłania się ta fałda :-)

a ja nie moge cwiczyc bo zrobila mi sie przepuklina pepkowa:/ i musze ja sciskac pasami a jak nie pomoze to czeka mnie operacja... wiec moja falda na brzuchu musi jeszcze poczekac:-(

moncia a skad wiesz ze Ci sie zrobiła? jak to wyglada?? znaczy wiem jak wyglada u dziecka pępek wystaje .. a u Ciebie tez wystaje?

Boze to Ja chyba tez mam bo mi tez wystaje tylko myslalam ze to przez ta moja wyspe o ktorej kiedys pisalam. Myslalam ze ten brzuch powoduje ze mi wystaje pepek. A ile trzeba nosic pas jak dlugo czekac zeby wiedziec czy znika przepuklina? Bo ja nosze juz jakis czas ten poporodowy.

ja nosze od samego porodu i jedna strona sie wklesla a druga jest wypukla... wiec nosze dalej pas i czekam co ze mna zrobia... czy bedzie operacja czy czekamy az sam sie wklesnie...

reklama
zycze by sam sie schował.. wiesz lekarze dla maluszków taki szeroki plaster zaklejają moze by i Tobie pomógł

Do góry