reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

W dniu porodu ważyłam 95kg, po 3 dniach w szpitalu - 88kg. A w spodnie sprzed ciąży, nawet największe, nadal się nie mieszczę :sad:

Ja tez na razie jeszcze muszę chodzić w spodniach ciążowych, ewentualnie dresach:-D Ale jakoś mi nie przeszkadza. Nawet jeśli już tak zostanie. A co do wagi, to nawet nie wiem, bo nie mam gdzie się zważyć;-)

reklama
A ja stanęłam na wadze i 3 dni po porodzie mama 6 kg mniej. A co najlepsze w ciąży nie mogłam sie odkleić od lodówki - dosłownie miałam apetyt jak nigdy w życiu. Teraz w zasadzie mogłabym nie jeść - bylebym pod ręką miała wodę;)

no ladnie klaudoss zrzucilas i niezle ci to idzie :)

w ogole widze, ze ladnie juz na porodowce tracicie dziewczyny tempo macie niezle

no tak moze ladnie idzie, ale tak samo ladnie tylam, zdarzylo sie ze po 1kg dziennie:( no mam nadzieje ze do lipca wroce do wagi sprzed ciazy:) poki co nie zapeszam jakos idzie:)

ja tydzień po mam 8 kg mniej. do wyrównania zastało mi 5 kg;)chciałam ubrać spodnie sprzed ciąży, ale jeszcze nie zapne się w biodrach - cóż urosła mi pupa;d mam też problem z kurtkami, bo mnie gniecie w biuście...

Ulkan, ja sobie sama zafundowałam terapię wstrząsową, ledwo ze szpitala wróciłam, poszłam się kąpać i wzięłam swoje największe spodnie sprzed ciąży i D**A! Zatrzymały się przed dupskiem, a spodnie ciążowe spadają... Na szczęście póki co nigdzie się nie wybieram i mogę chodzić w dresach :p

reklama
dziewczyny to dopiero początek zrzucania....nie ma nic odrazu...więc trzymam za Was kciuki:) Ja póki co mam 14 kg do przodu i jakoś mysle ze bedzie 15 kg napewno...jak nie więcej...

Do góry