reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

W dniu porodu ważyłam 95kg, po 3 dniach w szpitalu - 88kg. A w spodnie sprzed ciąży, nawet największe, nadal się nie mieszczę :sad:

Ja tez na razie jeszcze muszę chodzić w spodniach ciążowych, ewentualnie dresach:-D Ale jakoś mi nie przeszkadza. Nawet jeśli już tak zostanie. A co do wagi, to nawet nie wiem, bo nie mam gdzie się zważyć;-)

reklama
A ja stanęłam na wadze i 3 dni po porodzie mama 6 kg mniej. A co najlepsze w ciąży nie mogłam sie odkleić od lodówki - dosłownie miałam apetyt jak nigdy w życiu. Teraz w zasadzie mogłabym nie jeść - bylebym pod ręką miała wodę;)

no ladnie klaudoss zrzucilas i niezle ci to idzie :)

w ogole widze, ze ladnie juz na porodowce tracicie dziewczyny tempo macie niezle

no tak moze ladnie idzie, ale tak samo ladnie tylam, zdarzylo sie ze po 1kg dziennie:( no mam nadzieje ze do lipca wroce do wagi sprzed ciazy:) poki co nie zapeszam jakos idzie:)

ja tydzień po mam 8 kg mniej. do wyrównania zastało mi 5 kg;)chciałam ubrać spodnie sprzed ciąży, ale jeszcze nie zapne się w biodrach - cóż urosła mi pupa;d mam też problem z kurtkami, bo mnie gniecie w biuście...

Ulkan, ja sobie sama zafundowałam terapię wstrząsową, ledwo ze szpitala wróciłam, poszłam się kąpać i wzięłam swoje największe spodnie sprzed ciąży i D**A! Zatrzymały się przed dupskiem, a spodnie ciążowe spadają... Na szczęście póki co nigdzie się nie wybieram i mogę chodzić w dresach :p

reklama
dziewczyny to dopiero początek zrzucania....nie ma nic odrazu...więc trzymam za Was kciuki:) Ja póki co mam 14 kg do przodu i jakoś mysle ze bedzie 15 kg napewno...jak nie więcej...

Do góry