reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Mam 176 wzrostu i 63,5 kg. Do zrzucenia zostało 3,5 i w morde jeza nie idzie..moze powinnam przestac jesc po 18...no bo wiecej wody juz nie moge pic zamiast
i tak pije jak na 6 miesiecznym kacu jak to mawia mój brat...wyrozumiały jest

reklama
Wiecie co mnie tutaj dawno nie było wiec coś wam opowiem:)
Przez dwa miesiące chodziłam trzy razy w tygodniu na basen po godzince sobie pływałam , zaczełam chodzić głownie z tego ze jak zaczełam brac tabletki antyk. to duzo jadłam i tyłam i wazyłąm 65 kg (po drugim opakowaniu tak przytyłam) więc zaczełam chodzić na basen i wiecie ważyłąm 59 Kg :-) bo miałam dietke pływałam cwiczyłam:) no aleeeeeeeeee.......... od dwóch tygodni nie chodze bo nie mam czasu za dużo sie dzieije u nas budowa i takie tam. Waze 63 :mad: ;D przytyłam 4 w ciągu dwóch tygodni. A wiecie jak fajnie było jak byłam taka chudziutka brzuszka nie było wszyscy nie wierzyli ze tak wróciłam to formy kupiłam trzy minówki i paradowałam z Oliweczką:) a teraz bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brzusze się pojawił. No ale od wczoraj znowu chodze na basenik:) I widzicie jak to jest <siet>:)

Ja na baseniku jestem co tydzien ale z dzieckiem jednak od czasu do czasu tez popływam za to w ostatnią sobote mąż namówił
mnie na zjeżdzalnie niebieską (mega szybka i stroma) ale jedzie sie w rurze wiec za cholere nie wiedziałam co to za diabeł
jak zjechałam nogi miałam jak z waty myślałam że go zabije :mad: :mad:
za tydzien Ola bedzie miec sesję pod wodą podczas nurkowania instruktor bedzie strzelac foty ale jestem ciekawa ;D

no no Karolla :) Olcia to druga Otylia będzie :)
My zaczynamy basen w październiku :) a ja od września mam zamiar na godzinkę na basenik się wymykać b już patrzeć na siebie nie mogę

ja to o wadze nic nie mówie.Z Cindy pożegnałam sie po powrocie do robo (bo jakbym miała jeszcze sie z nią spotykać to bym sfiksowała kompletnie) no i sie zaczęło.... ech..... bebzol mam taki, ze aż strachJak ja sie Wam pokażę?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry