reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Madzi zazdroszcze. U mnie wylatuje wszystko. Co samo nie wyleci, to mala wyszarpie.
Lykam tylko jakies witaminki, bo... pytalam w aptece i tych skrzypowych preperatow podobno podczas karmienia nie mozna ;-(
Ja po zamecie slybnym przytylam ;-(
Buuuuuuuuuuuuuuu
Za duzo zarcia bylo ;-(
Biore sie za siebie :-)
juz to widze... pewnie musze ponosic... malego ;-)

Madzia_S pisze:
To ja może bym sobie pożyczyła od was jakieś cięższe dziecko do ponoszenia, bo z Mysią to nie poskutkuje, a zdaje się znowu przytyłam...(słodycze, ach te słodycze... :mad:)

Madziu, jakoś nie wierzę... absolutnie nie wyobrażam sobie Ciebie otyłej. No way.

reklama
Ja mam bicepsy większe niż mąż :D
Mama pytała dzisiaj czy mnie głodzą tutaj i powiedziała, że mogę wpadać na jedzenie częściej, bo patrzeć na mnie ni może... A ja znowu poł kilo do przodu- czyli tyle co przed ciążą :) Ale coś mi nie pasi, bo na naszej wadze Janek waży 9 kg, a w przychodni 7700.

Do góry