reklama
Madzi zazdroszcze. U mnie wylatuje wszystko. Co samo nie wyleci, to mala wyszarpie.
Lykam tylko jakies witaminki, bo... pytalam w aptece i tych skrzypowych preperatow podobno podczas karmienia nie mozna ;-(
Ja po zamecie slybnym przytylam ;-(
Buuuuuuuuuuuuuuu
Za duzo zarcia bylo ;-(
Biore sie za siebie :-)
juz to widze... pewnie musze ponosic... malego ;-)
Lykam tylko jakies witaminki, bo... pytalam w aptece i tych skrzypowych preperatow podobno podczas karmienia nie mozna ;-(
Ja po zamecie slybnym przytylam ;-(
Buuuuuuuuuuuuuuu
Za duzo zarcia bylo ;-(
Biore sie za siebie :-)
juz to widze... pewnie musze ponosic... malego ;-)
Madzia_S
Matka Polka
To ja może bym sobie pożyczyła od was jakieś cięższe dziecko do ponoszenia, bo z Mysią to nie poskutkuje, a zdaje się znowu przytyłam...(słodycze, ach te słodycze... )
Madzia_S pisze:To ja może bym sobie pożyczyła od was jakieś cięższe dziecko do ponoszenia, bo z Mysią to nie poskutkuje, a zdaje się znowu przytyłam...(słodycze, ach te słodycze... )
Madziu, jakoś nie wierzę... absolutnie nie wyobrażam sobie Ciebie otyłej. No way.
Madzia_S
Matka Polka
Cholera, ze ja nie mam skanera... :
basiii
Fanka BB :)
pozycze Hubika 11kg zapraszam lubi noszenie na brzyszku i wypady w przód i tył...gwaratuje ze trójgłowe i inne miesnie beda extra....
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Ja mam bicepsy większe niż mąż
Mama pytała dzisiaj czy mnie głodzą tutaj i powiedziała, że mogę wpadać na jedzenie częściej, bo patrzeć na mnie ni może... A ja znowu poł kilo do przodu- czyli tyle co przed ciążą Ale coś mi nie pasi, bo na naszej wadze Janek waży 9 kg, a w przychodni 7700.
Mama pytała dzisiaj czy mnie głodzą tutaj i powiedziała, że mogę wpadać na jedzenie częściej, bo patrzeć na mnie ni może... A ja znowu poł kilo do przodu- czyli tyle co przed ciążą Ale coś mi nie pasi, bo na naszej wadze Janek waży 9 kg, a w przychodni 7700.