reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Ja wyrywam włosy szczotką, bo nie znoszę się nią "głaskać", ale pomimo tego i tak dużo ich jakoś.
Hmmmm... dziiaj założyłam stnik, który był dobry ok 5 miesiąca ciąży... Mam nadzieję że mniej cycków nie oznacza mniej mleka ??? sprawdzam- jak Jaś się naje to po naciśnięciu jeszcze leci, ale to tak w przeciągu kilku dni zmalałam

Ja wykałam prenatal i włosy wypadają gdybym przed ciażą nie miała ich dużo to chyba teraz bym łysa była!

Kachna mniejsze cycki nie oznaczają mniej mleka spoko ;)

Wchodzę dziś na wage i mam 64kg czyli mniej niż przed ciażą o mamo jaeszcze 4 kilosy i bedzie git ;D

Wczoraj Olę nosiłam 2 godz po sklepie bo mój wózek nie zmieścił sie szwagierce do auta ... ot cała tajemnica noszenia 9kilosów przez 2 godziny!

reklama
Do góry