reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
No właśnie mój brzunio już trochę jest uciążliwy szczególnie noca jak sie przewracam z boku na bok czuję się jak foka ;D no i golenie bikini to już powoli nie lada wyczyn dla mnie!!! ;) Ale co tam w końcu to ciąża! ;D

golenie bikini to pikuś w porównaniu z obcinanim paznokci u nog. Próbowałam w zeszłym tygodniu jakos sie udało, ale z malowania już zrezygnowałam. doszłam do wniosku , ze i tam jest zimno a męczyć mi sie nie chce.

Hmm ja właśnie z pedicurem nie mam problemów, siadam powiedzmy po turecku i jakoś daję radę ale zobaczymy jak długo w ostatnim miesiącu chyba do kosmetyczki podskoczę co by się nie męczyć ;D

Karolla badania na glukoze...pryszcz,tylko wez koniecznie cytryne,wkrop sobie pol cytrynki ,ja pilam to ciurkiem bez przerw i jedyny bol jaki pamietam to bol dupki,bo trzeba po wypiciu 1 godzine na niej siedziec,a tak to nic strasznego
i nawet nizki poziom mi wyszedl 76,a slodyczami objadam sie codzien

Kacha ja chciałam jechac do domku na tą godzinę bo mam blisko przychodnie i po 1h wrócić ciekawe czy bede mogła tak zrobić?
Z cytryną to słyszałam właśnie ze ponoć smak poprawia musze zabrac jutro chyba sie wybiore ..

U mnie waga na razie nie skacze wciaz jest 2,6-2,8na +
Lekarz mnie nie zwazyl wczoraj na wizycie, a ja nie pytalam.
Grunt ze dzidzia ok i serduch jej bije ze ho ho.

Jak to jest z ta glukoza bo mam ja zrobic przed nastepna wizyta? trzeba wypic i siedziec godzine w poczekalni?
No i tak w ogole to ile kosztuje to badanie?

reklama
Mika co do glukozy to u mnie kosztowała 17 zł (labolatorium daje glukozę), ale wiem, że ceny sa różne. Jak przychodzisz pobieraja krew, potem pijesz glukozę. A zo godzinę jeszczeraz pobieraja krew. więc troszke to badanie trwa.

Do góry