reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

WIDZĘ MOJE DROGIE ŻE NIE TYLKO JA MAM OSTATNIO APETYT NA SŁODKOŚCI :p ::)
od paru dni muszę zjeść codziennie chociaz mały ale słodki kawałeczek... ;)
mam juz 10 kg do przodu ale naszczęcie idzie narazie w brzunio!!! :)
najgorsze jest to że jak zjem coś słodkiego to potem mam zgagę... :(

reklama
A ja się trzymam. No może nie do końca - po wizycie u gina i diagnozie, że to ednak nie cukrzyca zjadłam w domu naleśnika z dżemem jabłkowym własnej roboty. No ale to chyba nie są slodkości ;)

dziewczyny po zjedzeniu czesci lekarstwa dentystycznego w zębie chyba nie zrobilam krzywdy malenstwu? wczoraj wymieniana miala miec plombe (blombe)? noi kanal odswiezony  zalozono lekarstwo  oczywiscie obudzilam sie z bolem szczeki nic nowego stara jazda gazy zebraly sie pod lekarstwem....zalcenie stomatologa - wydlubac igla lekarstwo...makabra a jakie to ochydne ...resztki chyba z bulka na sniadanie zjadlam....boli mnie lekko glowa, scypie gardlo....jejku ale mi sie na zale zebralo juz sie przymykam.......
ps. analfabetka sie robie uswsteczniam sie nie ma co....male cay intelekt mi zabralo ;-)

Myfa słonko nie przymykaj się. My tu po tez jesteśmy, żeby sie wyżalić. Trzymaj sie i żeby ząbek nie bolał. :-* :-*

Ja dziś rano weszłam na wagę no i jest 7 na+ ::) A przecież jeszcze prawie drugie tyle zostało do końca hehe. Co to będzie co to będzie!!

waga z rana 2,6 na +( ale dzis zwaze sie u doktorka)

Brzusio wypada mi sobie ze spodni i obserwuje świat.

Apetyt na słodkie bardzo duzy( płatki sniadaniowe z miodem i orz., drozdzowki z twarogiem lub budyniem i batoniki Nestle CIni Minis)

PS.Wlasnie maluszek sie obudzil i przysowa mi raz w pecherz raz w brzusio :)

Ja mam +5. I kurcze - jazdę na paczki :) dokładnie tak jak u Ciebie Rybka - zaczęła sie faza w sobotę - trwa do dzisiaj :) az sie boję, ze chyba trochę przesadzam... ale moze minie samo... ;)

Myfa - nei martw sie - na pewno nic mun ie bedzie - przeciez jezeli byłoby szkodliwe to równeiż dla Ciebie. Spoko oko :) Spoko ząb znaczy ;) hi,hi

reklama
Na poczatku ciąży wazyłam 52 kg ;D,teraz 57 a więc 5 kg na plusie.
Zauwazyłam że nie mieszczę się w moje fajne kurteczki i się popłakałam :-[
Musze zakupić jakies zimowe okrycie ,bo chyba na uczelnię pójdę w kurtce mężunia ;D

Do góry