reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Dzięki Karola7, bo już myslałam że jakoś tak mało mi przybyło. Z drugiej strony to dziwne, bo spodni juz nie zapnę, astanik musiałam kupić niemal dwa rozmiary większy.
No ale lekarz mówi, że z dzidzią w porządku.
Tylko dziwne, że waga pokazuje tak mało do przodu,a ciuszki zrobiły się jakieś przywąskie :laugh:

reklama
Mika to znaczy że ci tłuszczyku nie przybyło tylko twoja dzidzia rośnie a wazy teraz ok 300-400 gram plus wody, łożysko itp
no to masz te 2kg na plusie !!
Ja wczoraj mierzyłam obwód w biuscie 104cm a mialam 90cm przed ciażą była miseczka B teraz jest D
kurcze sama w to nie wierze!!! ;D Ale sie robię big mama!!! ;D :D

Karolla, dla mnie to ze piersi się powiększyły to nawet dobrze, bo przed ciążą miałam A w porywach(i z poduszkami)B, a teraz mam pełne C!!!
Muszę odnależć w domku centymetr krawiecki to zmierzę ile mi przybyło cm. Wcześniej miałam 86-70-90, ile teraz nie wiem...

Mika to nie tak malo w tym biuscie - ja teraz mam 88 :(. A takie duże mi sie wydaja.
No coż ale mężowi pasują w sam raz ;)

No tak, ale przy mojej figurze te86cm sprawialo, że wyglądalam prawie jak deska.
Teraz za to mam się czym pochwalić. Wiele osób z mojego otoczenia mówi, że mi piersi przybrały :)

ups dziś wieczorem moja waga pokazala 60,0 jutro muszę zmierzyć gdzie mi przytyło . Dobrze że mi hormony ginka odstawiła bo czuję się napuchnięta.

klara JA PRZED CIAZA WAZYLAM 64 ;D ;DA WCZORAJ 70KG,NO A DZIS 71 CZY TO JEST MOZLIWE????Z DNIA NA DZIEN 1 KG ???CHYBA WAGA WALNIETA,NO ALBO TE ZAPARCIA POWRACAJACE SIE "UKAZUJA"

kacha - zapracia, wieksza kolacja i juz kilogramik do przodu. Ale jak spróbujesz za jakis czas to sie okaze, ze gdzieś tem kilogram uciekl. Ja juz prawie do 60 dobijam. cos ostatnio za szybko mi przybywa. no i sie cieszyłam, ze mi w biodra nie idzie, ale chyba za wcześnie :(

klara, wystarczy ze troche wiecej zjadlas itp. Ja tez mialam podobnie, waga pokazala ktoregos pięknego ranka 59,8 a potem kilka dni z rzędu 59,2.

Do tej pory waga skoczyla mi tylko o 1,8kg (20tydz.), a od jakis trzech dni wychodzi juz 2,6 -to prawie kg do przodu. Chyba zaczynam dopiero przybierac na wadze. ;)

reklama
Do góry