reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Wazne ze Lepper bedzie :-) szkoda ze to populista..... gdyby mieli rozwiazania jeszcze poza wskazywaniem bledow innym....ech zyloby sie extra w Polsce
a Roman prywatnie super gosc jest dlatego tyle mlodych w partii :-) ale Liga kojarzy mi sie zle.....
kobieta w domu wychowujaca dzieci...kuchta.....patriarchat.....ech....chyba za bardzo na konserwatyzm jade ;-) ale liberalizm tez za dobry nie jest....
wiesz co karolla Ty na prezydenta ja na premiera hahahha stworzymy super rząd kobiet ;-)

reklama
Myfa za kilka lat jak swoje małe odchowamy to możemy razem pomyśleć o tym - wiesz brunetka i blondynka hi hi niezły duet byśmy
stworzyły!!! Moze jeszcze któraś z naszych koleżanek sie przyłączy do nas?? Która chce tekę ministra finansów???

No dobra Antares niech Ci bedzie ;D :D

Co do wymiarów brzusia to na wysokości pępka mam 99cm a było 96cm
ładnie mi urosło!! W najszerszym miejscu brzusio ma 102 cm !! Ale kolosek !! ;D :D :laugh:

U mnie na wysokości pępka 91 cm, ale troszke niżej już 96. Za to w biuście marne 88.

Karolla i Myfa a innych tek nie obsadzacie?

A oto wyniki moich dzisiejszych porannych pomiarów: ;D ;D

Biust: obecnie 103 na początku ciąży 94 cm (+ 9 cm)
Talia: '' 88 '' 77 cm (+11 cm)
Na wysokości pępka: obecnie 94 na początku ciąży nie wiem ile było ;D
Brzunio w największym miejscu : '' obecnie 98,5 na początku ciąży 94,5 cm (+4 cm)
Biodra: obecnie 98,5 na początku ciąży było 94 cm (+4,5 cm)

Cześć Dziewuszki! :) a u mnie niewiele się zmieniło od 16 września, obwód brzusia na wysokości pępka dalej 96cm, poniżej też bez zmian - 101cm, w biuście 1cm więcej czyli 102cm, no i 1kg więcej czyli już teraz 72kg, uff..., ale jestem wielka :)
Wracając do tematu ustępowania miejsca w komunikacji miejsckiej to gdzieś tak od dwóch tygodni nie mogę narzekać, zawsze znajdzie się ktoś kto ustąpi (a brzucho widać już bardzo). Jestem w trakcie robienia prawa jazdy i nie wiem czy uda mi się dokończyć w najbliższym czasie, więc uprzejmość bardzo się przydaje, bo muszę przyznać, że mi już ciężko stać w tramwaju czy autobusie, szczególnie gdy dużo ludzi, duszno zaraz, nogi bolą (może dlatego, że ostatnio puchną bardzo), więc z przyjemnością siadam 8)
Pozdrowionka ;D

mhm.... ja juz nie wiem, ile waze ;-( Wazylam sie u kolezanki i u niej wychodzi, ze przytylam 13 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ona sama twierdzi, ze ma zrabana wage i pokazuje, co chce.... wole poczekac na wazenie u ina, wtedy bedzie miarodajnie, bo jakos nie wydaje mi sie, zebym przytyla wiecej niz jakies 4-5 kg.
a oto moje dzisiejsze pomiary :-)
biust: 104 cm .... przed ciaza 90 (14 cm. na plusie)
talia 64 cm ......... 58 (6 cm na plusie)
Biodra 94............................90 (4 cm na plusie)
Na wysokoscie pepka 91.......74 (wiem, bo mierzyl mi to lekarz to polisy na zycie ;-) ) (17 cm na plusie)
I zdecydowanie widac juz, ze jestem w ciazy, bo babka na uczelni (odebralam dzisiaj dyplom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pytala, na kiedy termin i pokazywala pozniej zdjecia swojej miesiecznej wnusi :-)

aaaaaaaaaaaaaaa..... a co do Waszych planow politycznych, to ja poprowadze Wam kampanie wyborcza :-) (wlasnie do tego miedzy innymi uprawna mnie odebrany dyplom :-) ), a potem bardzo chetnie zostane rzecznikiem prasowym (to tez wchodzilo w zakres mojej podyplomowki).... a teki ministra nie chce, bo wole torebki ;-), ale chetnie wkrece kogos z rodzinki w jakies MONowskie sprawy ;-) Nio... to tyle mojego gdybania :-)

reklama
Do góry