reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Dziewczyny, mam pytanie, czy lepiej wazyc się rano, czy wieczorem. Którą wagą się sugerujecie? Muszę określić ile przytyłam. Jeśli patrzeć na wagę poranną to różnica wynosi 1,2-1,4kg. Jeśli wezmę wieczorną(która uwzględnia to ,że sobie podjem :)) to mam 1,8-1,9kg.
Wychodzi nie całe dwa kilo do przodu, a brzuszek mam już jak piłeczka, do szczupłych też nie należę. Za mało przytyłam jak na 19 tydz.?

reklama
Mika zawsze waż sie rano na czczo to jest najbardziej maerodajna waga!!

Kurcze Kira ale ty masz mało w pasie ale jestem ciekawa jak Ty wyglądasz musisz byc super sexy mamą
Ja przed ciażą miałam 68cm w pasie ;)

Dziewczynki ja proponuje aby o tekach ministerialnych porozmawiac w jakieś nowootwartej galerii(bardzo modne słowo obecnie ;))
przy pysznej coffie latte z szarlotką! ;D :D

Ruszylam z lóżka i też się zmierzylam i zważylam
waga 59,4kg
biust:   obecnie 95cm   na początku ciąży 84 cm (+ 11 cm)
Brzunio w największym miejscu :   obecnie 85cm
Biodra : obecnie 91 na początku ciąży było 88 :) cm (+3 cm)

Popatrz tego słówka jeszcze nie używałam ;) Podoba mi sie!! A do applepie trzeba koniecznei dołożyć gałkę ice creamów!!!  ;D

Kira ;) applepie dobre

Karolla zrobiłaś mi smaka ;)
ale ja mam ostatnio pecha co do rozmów o polityce, bo jak ostatnio powiedziałam wujkowi że zagłosuję juz na kogokolwiek innego żeby tylko Kaczyński nie został prezydentem to mnie wyzwał od "przepranych mózgów" - ojej ale była awantura.... także dla wielu to temat drażliwy, dobrze że nie doszło do rękoczynów ::) ::) ::)

dziewuszki dokładne pomiary tutaj podajecie :) to i ja podam:
wlazłam w ciuchach i butach na wagę u mojej sister i pokazało 56 kg :)
obwód biustu: 94 cm (było 88) +6cm
talia: 72 (było 64) +8cm
pępek: 80 cm (nie wiem ile było)
najszersze miejsce: 81 cm (było 76 cm) +5cm
biodra: 89 (było 88) +1cm

Karolla swietny pomysl :-) a jakie poparcie by bylo ....noi z takim ministrem finansow :-)
buziaki

To ja chyba trochę mało przytyłam. Zaraz chyba skoczę po Pincesskę. Zaczynam mieć znowu ochotę na słodkie, a przez ostatnie 4 m-ce nie mogłam patrzeć na słodycze!

W domu śmiejemy się, że to mój mąż jest w ciązy nie ja. Ostatnio np.zjadł 3 kanapki z serem i majonezem, potem przyniósł do pokoju sledzia, którego szamał z chlebkiem, a odnosząc talerz do kuchni wziął jeszcze słodki serek waniliowy, bo nie było nic słodkiego. :)

reklama
Mika tyciem sie nie przejmuj. Niektóre dziewczyny tyja dopiero od 4 miesiąca. wazne że dzidzi rośnie. A mąż rzeczywiscie jak zaciążony ;). Może to on za ciebie tyje. w końcu to lepiej. Bo u nas to je mój mąz a ja tyję

Do góry