reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
A Ja jedynie nie wchodze do dwóch par spodni i to jasnych moich ulubionych nie zapne na brzuchu ale przez bioda przecisne bo do innych wszystkch wejde. POzatym mam już -12 jeszcze tylko 5 kg:)

u mnie do wagi zprzed ciazy brakuje tylko 6 kilogramow a nie wchodze w zadne spodnie z przed ciazy tzn nie dopinam sie :) w bioidrach mam za duzo noi jeszcze brzuszek

Wiecie co a może zmienimy wontek z naszej wagi na dzieci hihihi moja Ola to już waży z 5 kg tyle bym chciala schudnąć

W koncu odwazylam sie wejsc na wage... :-)
Masakra ;-(
Co prawda w niepamiec poszlo juz duzo ponad polowe tego, co nabralam w czasie ciazy, ale jeszcze sporo zostalo ;-(
Pocieszalam sie, ze to tylko 9 dni po porodzie a ostatnie 3 dni przelezalam plackiem, bo sie zle czulam...
O wchodzeniu w ciuchy przedciazowe na razie nawet nie marze. Wczoraj nie dopielam sie w bluzke, w ktore przechodzilam cala ciaze ;-(
O spodniach wole nie myslec. Jak wychodzilam ze szpitala nie dopielam sie w biodrach w takie, ktore nosilam do konca siodmego miesiaca ;-( I wszystko przez biodra, bo w talii sobie ladnie spada :-) Juz tylko 10 cm wiecej niz przed :-)

Myfa80 pisze:
u mnie do wagi zprzed ciazy brakuje tylko 6 kilogramow a nie wchodze w zadne spodnie z przed ciazy tzn nie dopinam sie :) w bioidrach mam za duzo noi jeszcze brzuszek
no to pieknie ci zeszło Myfcia u mnie nadal jakies 9-10 kilo ale brzusio juz fajnie sie wciagnał tylko ta waga buuuu....

Olcia zwazona pare dni temu miala 5,5 kg ;D

karolla chciaala bym wrocic do wagi z okresu studiow czyli do 6 kilosow musze dodac jeszcze z 6 czyli kolo 12 chcialabym jeszcze zrzucic....musze kupic centymetr bo mnie szlak trafi nie wiem nawet ile w biodrach mam...

Ja jestem 8 kg do przodu, z czego chcę zrzucić brzuszek i ciut z bioder, a reszta może zostać ;) Byłam przeraźliwie chuda przed ciążą i w sumie lepiej się czuję z ciut wyższą wagą. Tylko ten brzuch, ten brzuch... Narazie boję się ćwiczyć, bo nadal boli mnie brzucho, zwłaszcza ta fałdka nad cięciem piecze jak poparzona.
A przedciążowe ciuszki zostały wywiezione do mojego rodzinnego domu i jakos nie pomyślałam, żeby je przywieźć, zostały mi więc tylko ciążowe gacie, dwie spódnice i kurtka w rozmiarze XL z zepsutym zamkiem - ale to może lepiej, po co się dołować moim starym, dobrym rozmiarem XS...

No Mamuski :) czas zacząć myslec poważnie o powrocie do formy :)

ja wiem, ze już nieśmiało poruszony został ten temat na niektórych wątkach :) ale pomyslałam, ze na osobnym watku łatwiej nam bedzie wspierać sie wzajemnie w walce z nadprogramowymi kg i celulitem :/

Kiedy zaczynacie ćwiczyć ? ja ambitnie zaopatrzyłam sie w Cindy z ćwiczeniami po :) przed szło mi z nią dosc dobrze, wiec licze ,że i teraz...

No i marze o solarium :) mozna jak sie karmi?

reklama
Dobry temat Antares:)
Ja juz troszke zaczelam sobie cwiczyc, ale jakos mi sie nie chce:) Mam ksiazaczke z cwiczeniami dla kobiet po porodzie, ale chyba facet jakis ja pisal, bo takie sa cwiczenia w 6 dob po porodzie ze wymiekam....brzuszki, jakies sklony i inne...jak sobie przypomne jak ja chodzilam tydzien po porodzie to mnie trzesie...nie wspomne o lezeniu, a co dopiero wymachiwac nogami...no ale coz. Teraz cwicze sklony, wymachuje witkami, krece bioderkami itp, takie lajtowe bardziej cwiczonka:) Tez mam kasete Cindy...ale raczej nie dotrzymam jej kroku...chociaz moze sprobuje...
No i to solarium....taaaakkkk....czy ktos wie, kiedy mozna startowac? Wiosna idzie, trza jakos wygladac:)
Pozdrowionka Antares dla twojej Rodzinki. Antosia jest cudna:) I wiesz co...bardzo do Ciebie podobna.

Do góry