reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Dziekuję :) Misia_q widzę, że podobnie jak ja uważasz że faceci (szczególnie nasi bliscy np ojcowie naszych dzieci) ;) wygladają z nimi poprostu rozbrajająco...az serducho mieknie

Dziewczyny na pocieszenie ja sasiedze od samego poczatku. 2 dni wolnego, które przysługuja tatusiowi mąż wykorzystał na bieganie po urzedach i meldowanie małej. No i na dodatek przez kilka pierwszych dni po szpitalu miałam jeszcze Matiego w domku - istny sajgon był. No a teraz do 14-15 sama a potem z Matim. No i od dzisiaj zaczynam sie znowu udzielać na korkach - zobaczymy jak to będzie.

Ja z Natalką mam cały czas sajgon ;D, bo dopiero od września do przedszkola. Ja usypiam Paulinkę, a ona ją budzi, i tak w kółko. Dobrze,że jest moja mama to chociaż jest trochę spokoju jak wyjdą na spacer, i po 20-stej jak pójdzie spać ;D.

Wczoraj uległam. Waga stoi, więc wydłużyłam gumkę w spodniach i chodzę w spodenkach z przed ciąży, hihihi...
Muszę się jednak wziaść za siebie bo we wrześniu wesele siostry no i lato (plaża słońce. itp.)- a tu tyle kilosków nadmiaru. Za mną 7kg, przede mną jeszcze co najmniej 6kg, a najlepiej to 8-9kg.

Dytek no tak ty i Olcia macie sajgon cały czas. A to budzenie .... skąd ja to znam. ::) No a co do wagi to ja mam gorzej - bo wesele siostry już za niecałe 2 miesiące. Chyba nie dam rady wrócić do swojej wagi. :(

reklama
Mam wspaniałą oferte!
Oddam 8 kilo w dobre rece, albo jak kto woli biodra...bo swoich juz nie chce :)
I mamy kolejny plus z urodzenia babelka w lutym...tyle czasu na schudniecie , a latemmmm ....super kobietki ze slicznymi maluchami.... Jeszcze tylko wiadro potu podczas cwiczen po połogu i sukces murowany..
Ide po batonika...zgłodniałam ;)

Do góry