reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Nasza dzidzia jest z każdym dnie coraz większa , moj mąż tylko nie możę się przyzwyczaić żę Żoneczka wygląda jak kuleczka:-)

no to kochane dobilam do pieknej juz wagi wyszlo ze 5 kg przytylam w 6 tyg to chyba sporo...ale wiem ze sporo wody mam w sobie bom spuchnieta....
Karolla a Twoja waga jak? pytam bo podobnie rosniemy :-)

sluchajcie, czy to normalne ze waga stoi w miejscu?, bo juz zaczynam sie tym martwic, czy aby may jest dobrze odzywiony.

Tetka,moj gin mówil,ze w ostatnim miesiacu to nie tyje sie juz duzo!!
U mnie to sie na pewno nie sprawdzi ;D :laugh:,
A moja kolezanka w 9 mcu nie przytyla ani grama a dzidzius sliczny,duzy

no wlasnie czytalam ze pod koniec ciazy to malo sie tyje a nawet wcale niektore kobitki...ale tez znam przypadki co dopiero w osttanim miesicu skoczyla im waga...kazda ciaza jest inna i zadzi sie swoimi prawami wiec juz sie nie przejmuje tym...

oj to dobrze, to sie troche uspokoilam. U mnie troche puchna nogi, natomiast rece nic, paluchy chude jak zawsze az sama sie dziwie, ostatnio jak wieszalam pranie i zrobilam wiekszy zamach, to mi sie obraczka o pranie zahaczyla i brzdek, spadla na balkon, po czym sie odbila i wyskoczyla na zewnatrz :( a ze to byla noc niewiele moglam zrobic. Bladym switem sie obudzilam i w te pedy na dol w poszukiwaniu obraczki, po jakichs 15 minutach ja znalazlam, uff nawet nie wiecie jak mi ulzylo. Maz to sie pozniej smial, z jakbym jej nie znalazla to musialabym sobie adwokata znalezc. ;D Ten to ma poczucie humoru

Myfa80 pisze:
no to kochane dobilam do pieknej juz wagi wyszlo ze 5 kg przytylam w 6 tyg to chyba sporo...ale wiem ze sporo wody mam w sobie bom spuchnieta....
Karolla a Twoja waga jak? pytam bo podobnie rosniemy :-)

Myfcia wczoraj miałam byc ważona u gin ale jej waga elektoniczna sie popsuła HIP HIP HURRA HURRA HURRA ;D
hmm specjalnie dla ciebie zważe sie jutro z rańca bo po całym dniu to wiesz ekhm.... zawsze pare kg za dużo ;)
ostatnio waga stała w miejscu ;) jutro napisze co i jak !

reklama
Do góry