reklama
S
Szczęściara20
Gość
Nasza dzidzia jest z każdym dnie coraz większa , moj mąż tylko nie możę się przyzwyczaić żę Żoneczka wygląda jak kuleczka:-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
no wlasnie czytalam ze pod koniec ciazy to malo sie tyje a nawet wcale niektore kobitki...ale tez znam przypadki co dopiero w osttanim miesicu skoczyla im waga...kazda ciaza jest inna i zadzi sie swoimi prawami wiec juz sie nie przejmuje tym...
oj to dobrze, to sie troche uspokoilam. U mnie troche puchna nogi, natomiast rece nic, paluchy chude jak zawsze az sama sie dziwie, ostatnio jak wieszalam pranie i zrobilam wiekszy zamach, to mi sie obraczka o pranie zahaczyla i brzdek, spadla na balkon, po czym sie odbila i wyskoczyla na zewnatrz a ze to byla noc niewiele moglam zrobic. Bladym switem sie obudzilam i w te pedy na dol w poszukiwaniu obraczki, po jakichs 15 minutach ja znalazlam, uff nawet nie wiecie jak mi ulzylo. Maz to sie pozniej smial, z jakbym jej nie znalazla to musialabym sobie adwokata znalezc. ;D Ten to ma poczucie humoru
Myfa80 pisze:no to kochane dobilam do pieknej juz wagi wyszlo ze 5 kg przytylam w 6 tyg to chyba sporo...ale wiem ze sporo wody mam w sobie bom spuchnieta....
Karolla a Twoja waga jak? pytam bo podobnie rosniemy :-)
Myfcia wczoraj miałam byc ważona u gin ale jej waga elektoniczna sie popsuła HIP HIP HURRA HURRA HURRA ;D
hmm specjalnie dla ciebie zważe sie jutro z rańca bo po całym dniu to wiesz ekhm.... zawsze pare kg za dużo
ostatnio waga stała w miejscu jutro napisze co i jak !
reklama