reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Nasza dzidzia jest z każdym dnie coraz większa , moj mąż tylko nie możę się przyzwyczaić żę Żoneczka wygląda jak kuleczka:-)

no to kochane dobilam do pieknej juz wagi wyszlo ze 5 kg przytylam w 6 tyg to chyba sporo...ale wiem ze sporo wody mam w sobie bom spuchnieta....
Karolla a Twoja waga jak? pytam bo podobnie rosniemy :-)

sluchajcie, czy to normalne ze waga stoi w miejscu?, bo juz zaczynam sie tym martwic, czy aby may jest dobrze odzywiony.

Tetka,moj gin mówil,ze w ostatnim miesiacu to nie tyje sie juz duzo!!
U mnie to sie na pewno nie sprawdzi ;D :laugh:,
A moja kolezanka w 9 mcu nie przytyla ani grama a dzidzius sliczny,duzy

no wlasnie czytalam ze pod koniec ciazy to malo sie tyje a nawet wcale niektore kobitki...ale tez znam przypadki co dopiero w osttanim miesicu skoczyla im waga...kazda ciaza jest inna i zadzi sie swoimi prawami wiec juz sie nie przejmuje tym...

oj to dobrze, to sie troche uspokoilam. U mnie troche puchna nogi, natomiast rece nic, paluchy chude jak zawsze az sama sie dziwie, ostatnio jak wieszalam pranie i zrobilam wiekszy zamach, to mi sie obraczka o pranie zahaczyla i brzdek, spadla na balkon, po czym sie odbila i wyskoczyla na zewnatrz :( a ze to byla noc niewiele moglam zrobic. Bladym switem sie obudzilam i w te pedy na dol w poszukiwaniu obraczki, po jakichs 15 minutach ja znalazlam, uff nawet nie wiecie jak mi ulzylo. Maz to sie pozniej smial, z jakbym jej nie znalazla to musialabym sobie adwokata znalezc. ;D Ten to ma poczucie humoru

Myfa80 pisze:
no to kochane dobilam do pieknej juz wagi wyszlo ze 5 kg przytylam w 6 tyg to chyba sporo...ale wiem ze sporo wody mam w sobie bom spuchnieta....
Karolla a Twoja waga jak? pytam bo podobnie rosniemy :-)

Myfcia wczoraj miałam byc ważona u gin ale jej waga elektoniczna sie popsuła HIP HIP HURRA HURRA HURRA ;D
hmm specjalnie dla ciebie zważe sie jutro z rańca bo po całym dniu to wiesz ekhm.... zawsze pare kg za dużo ;)
ostatnio waga stała w miejscu ;) jutro napisze co i jak !

reklama
Do góry