reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja to się tak przejmuje i obawiam mocniej przytyć ze względu na swój nieszczęsny kręgosłup. Nie wiadomo jak będzie reagował na nagłe zmiany. Już przecież się wygiął ponad program w miejscu, w którym nie ma wzmocnienia z prętów, a każdy jeden kilogram może nieść ze sobą nieznane mi jeszcze konsekwencje. Więc to nie z próżności i względów estetycznych kontroluję i panikuję

reklama
Jeżeli tak, to rzeczywiście powinnaś uważać i chyba więcej leżeć- a Ty chyba jeszcze do pracy chodzisz, o ile dobrze zrozumiałam ?

Kacha107 jestemy chyba odobnej budowy Ty ja i karolla wiec tyjemy tyle samo :-) to dobrze ze maluszki nie wysysaja z nas wszytskiego...bedziemy mialy zapas na porod ;-)

A ja jeszcze do witaminek. Gin (ten pierwszy) polecił feminatal, ale je biorę prenatal, bo jest tańszy a w aptece powiedzieli, że eż bardzo dobry. Potem patrzę, dostałam kartę ciąży z reklamami feminatalu i jeszcze teczkę na wyniki badań, no i karteczki z napisem feminatal. Myślę, że o jakiejś różnicy wielkiej nie ma, jakie wiaminki. Piotrka ciocia pracuje chodząc po gabineach i zostawia akie gadżety i wtedy lekaże polecają te leki.

Mi moja ginka dała też kartę ciąży firmy feminatal ale powiedziała, że feminatal i prenatal to to samo i mam sobie albo to albo to kupić, a że był tylko feminatal w aptece to kupiłam :)

moj gin polecil a w sumie napisal nawet zebym brala feminatal.....ale nie bylo wtedy w patece jak kupowalam i wzialam materne, pozniej kolezanka powiedziala mi ze bardzo dbrze zrobilam bo lepiej sie przyswaja...ginowi powiedzilalam co i jak i powiedzial ze w sumie to samo wiec mu to bez roznicy :-)

ja mam karte z folika...ale juz dawno go nie biore tylo ginka w wawie mi go przypisywala a moj gin z domciu od razu przepisal kwas foliowy nie dosc ze tanszy bo na ecepte i refundowany....to jeszzczze lepszy...a moja karta khmmm dobrze ze dostalam oslonke na nia bo ledwo zyla..\
Antares materna kosztuje 30 zeta jakos tak 30 tab....drozsza ale jest z selenem i jodu tez sporo ma

reklama
Do góry