reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja w pierwszej ciąży miałam 75D po porodzie może 2m-c później miałam 70B i takie wżody sterczące miałam przez 12 lat teraz znów mleczarnie nabrały nie ziemskich rozmiarów ale pewnie po porodzie będę deska :)

reklama
Hehe, po porodzie bedzie bajka, tylko co potem? Karmic do konca zycia sie nie da... Mam nadzieje ze moje płaszczaki jednak nabiora troche tluszczyku, tak sobie marze zeby wejsc do sklepu z bielizna, pokazac: ten, ten i jeszcze ten, i zeby choc jeden ladnie lezal... ech, marzenia ;)

W ogole bylam przez pol zycia pewna ze mnie nikt nie bedzie chcial taka plaska i ze zostane stara panna ;) Ale znalazl sie amator, ktory twierdzil ze jestem najpiekniejsza na swiecie. Tyllko mnie dziwi, ze to samo tylko z wiekszym zapalem mowi teraz, gdy uroslam tu i owdzie ;)

:) :) :) Mój mnie pociesza że niby też wyglądam pięknie ale jak tylko urodzę to już robi listę sportów co gdzie i kiedy najlepiej mnie rozbawiło bieganie 10km co dnia :) :laugh: :p

Zważyłam się i mam przez ostatni miesiac 1,5 kg do przodu więc nie jest źle. Ale za to biust mam 80 DD :o :o Wcześniej miałam 80B ;D

Byłam rano u gina i się ważyłam. Przez ostatnie 2 tygodnie jestem 1,5 kg do przodu. To pewnie przez te m&m'sy na śniadanie :D :D :D Wczoraj Piotrk mi wieczorem kupił taką dużą paczkę i nie został nawet jeden :( Idę na poszukiwania słodyczy do kuchni :D :D :D

Boże dziewczyny, załamałyście mnie :( ja przytyłam ok 15 kilo już. Jestem załamana. Może jest jeszcze jakaś słonica oprócz mnie. Niedługo greenpeace mnie zabierze

reklama
olcia ja mam 8,5 do przodu ;D Jutro idę do lekarza. Przez ostatni miesiąc prawie 3 kg przytyłam :-)

Do góry