reklama
Hehe, po porodzie bedzie bajka, tylko co potem? Karmic do konca zycia sie nie da... Mam nadzieje ze moje płaszczaki jednak nabiora troche tluszczyku, tak sobie marze zeby wejsc do sklepu z bielizna, pokazac: ten, ten i jeszcze ten, i zeby choc jeden ladnie lezal... ech, marzenia
W ogole bylam przez pol zycia pewna ze mnie nikt nie bedzie chcial taka plaska i ze zostane stara panna Ale znalazl sie amator, ktory twierdzil ze jestem najpiekniejsza na swiecie. Tyllko mnie dziwi, ze to samo tylko z wiekszym zapalem mowi teraz, gdy uroslam tu i owdzie
W ogole bylam przez pol zycia pewna ze mnie nikt nie bedzie chcial taka plaska i ze zostane stara panna Ale znalazl sie amator, ktory twierdzil ze jestem najpiekniejsza na swiecie. Tyllko mnie dziwi, ze to samo tylko z wiekszym zapalem mowi teraz, gdy uroslam tu i owdzie
Kachna321bum
Fanka BB :)
Byłam rano u gina i się ważyłam. Przez ostatnie 2 tygodnie jestem 1,5 kg do przodu. To pewnie przez te m&m'sy na śniadanie Wczoraj Piotrk mi wieczorem kupił taką dużą paczkę i nie został nawet jeden Idę na poszukiwania słodyczy do kuchni
reklama