Tylko ze ja bebenek mam, ciuszki przyciasne, a waga od dluzszego czasu stoi w miejscu. Wyczytalam wlasnie, ze w 2 trym. powinno sie przytyc ok.4-7kg. Mam zatem jeszcze miesiac zeby zrobic te 4 kiloski. Zatem chyba zjem sobie kroweczke-ciągutkę!A co mi tam!
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla ja sie boje wejsc na wage juz...w srode u gina bede musiala wiec to wystarczy.....ale mąż po tygodniu nie widzenia powiedzial mi: ze jestem jego ukochana kuleczką...nie zle....ojciec spytal sie czy wszytskie kobiety chudna po ciazy....dobrze ze mialam dobry humor ;-)
cos czuje ze dobije do 20 kilo na plusie pod koniec ciazy ;-)
cos czuje ze dobije do 20 kilo na plusie pod koniec ciazy ;-)
dynia
papla maniakalna
Mika nie martw się, znajoma niedawno urodziła synka 3500g a przezc całą ciążę przybyło jej tylko 8 kg , a i to dopiero w ostatnim miesiącu, przez pierwsze miesiące waga jej spadała pomimo tego, że brzuszek rósł. Tydzień po porodzie wyglądała dużo lepiej niż przed ciążą. Tylko się cieszyć z takiej "diety cud"
czarnula002
Aktywna w BB
Myfa nie martw sie . Ja w sobote jak stanelam na wage to az nie moglam uwierzyc. 3 tygodnie temu jak bylam u gina wazylam 60 kilo. A jak stanelam w sobote czyli 3 tygodnie poźniej na wage to az nie moglam uwierzyc ze waze 65 kilo. Czyli przez 3 tygodnie przytylam 5 kilo. jak tak bedzie dalej to az strach myslec jak bede wygladala. mam nadzieje ze waga sie troche zatrzyma w poxniejszych miesiacach. Ale co tam najwazniejsze aby nasze malenstwa rosly i byly zdrowe.
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Moja przyjaciółka w lipcu urodziła syneczka 3800 w ciąży przytyła 13 kg a do dzisiaj już zgubiła 17. no fakt, że miała troszkę problemów przy porodzie, miała krwotok i przy samym porodzie stracila 11 kg.A teraz narzeka, że wszystkie spodnie które kupuje (rozmiar S) są na nią za duże. Ja niestety na wagę wchodzę ale pocieszam się tym, że u mojej ginekolog zawsze ważę 1,5 kg mniej A jej waga napewno jest dobra hehe. Teraz największy wzrost wagi u nas nastąpi co nie dziewczyny??
reklama
dynia
papla maniakalna
Po wekeendzie (imieniny mamy) przytyłam o całe 2 kg ponadprogramowo. Miałam plan trzymać się tabelek książkowych zaczełam od 66 kg - idealnych dla moich 175 cm, w pierwszym trymestrze równiutko 2kg, a potem 2 kg miesięcznie i myślałam, że tak zostanie.
Boję się nadchodzącego wekeendu - urodziny męża i starszej siostry :
Boję się nadchodzącego wekeendu - urodziny męża i starszej siostry :