reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Najgorsze są pierwsze treningi, zwykle kończą się zakwasami ale dobra rozgrzewka i samozaparcie dadzą bardzo szybko wymierne efekty. Asiu bądź dzielna!! Wytrzymaj !!! Nie daj się!!!
Pomyśl sobie, że jak nie będziesz używała tego sprzętu będziesz miała do sprzątania jeszcze jeden mebel, a jeśli będziesz z niego regularnie korzystała, kurz nie będize miał szansy osiąść ;) :laugh: :laugh:

reklama
Włosy przestały mię wypadać ;D ;D ;D. Jednak nie będę łysa :laugh:.Odrastają. Mam śmieszną, centymetrową grzywkę. Jak to wspaniale, kiedy po czesaniu na grzebieniu nie zostaje cały ich kłąb.

A ja łysieję na potęgę. Witaminy łykam i nic. A dodatkowo w kucyku chodzę (Jeremi nie przepuści moim włosom) więc są także tym osłabione. Buuu

Madzia_S pisze:
Włosy przestały mię wypadać ;D ;D ;D. Jednak nie będę łysa :laugh:.Odrastają. Mam śmieszną, centymetrową grzywkę. Jak to wspaniale, kiedy po czesaniu na grzebieniu nie zostaje cały ich kłąb.

Madziu, z całego serca zazdroszczę...

MadziaS, to gratuluje, bo mi wypadaja garsciami. jedna zbieram ze szczotki, druga z podlogi, a trzecia z rak matiego:)

No to mi tak jak Madzi same z siebie już nie wypadają ;D ;D ;D tylko Iga wciąż uważa, że mi się wcale nie przydadzą i namiętnie wyrywa pełnymi garściami :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

i ja zazdroszcze:)
Mi zawsze wlosy wypadaly garsciami, wszedzie ich pelno niestety.
Po ciazy nie zauwazylam, zeby lecialy bardziej, az mnie uswiadomila moja fryzjerka. Powiedziala, ze MUSZE kupic jakies witaminy, bo bede niedlugo lysa. Polecila ( nie wiem jak to sie pisze) Merc special, ale akurat nie mieli ich w aptece, wiec wzielam inne Wyciag ze skrzypu polnego z witaminami. I jak teraz w sobote bylam u fryca to powiedziala, ze widzi roznice...ja nie, wciaz wszedzie pelno moich klaczkow:(
Ech, a caly czas lykam tez Prenatal.

reklama
Do góry