reklama
Ja niestety zaliczylam jakies zatrucie pokarmowe ;-( I nie moglam, bo mi sie jedzonko by cofnelo ;-( A taki mialam zapal tym razem. Niestety dzisiaj nadal jestem raczej do witania sie z lwami w kibelku, wiec... trzeba bedzie zaczac od nowa ;-(
A zdjec wczoraj nie zrobilam, bo sie moje dziecie rozdarlo w salonie. Ale dzisiaj ide wplacic zaliczke, wiec pstrykne :-)
A we wtorek mam juz pierwsza przymiarke :-) :-)
No i wydebilam od chlopa na buty :-)
Ale to wszystko to chyba w watku "zakupy" powinno byc ;-)
A zdjec wczoraj nie zrobilam, bo sie moje dziecie rozdarlo w salonie. Ale dzisiaj ide wplacic zaliczke, wiec pstrykne :-)
A we wtorek mam juz pierwsza przymiarke :-) :-)
No i wydebilam od chlopa na buty :-)
Ale to wszystko to chyba w watku "zakupy" powinno byc ;-)
Dziekuje jeszcze raz. Zdjecie tez bardzo lubie :-)
A do siebie jakos wracam. Wczoraj bylam tylko o herbacie i coli (zawsze mnie stawiala na nogi przy zatruciu)... Efekt: waze kg. mniej niz przed ciaza i nadal nie mieszcze sie w nic !!!!!!!!!!!
Kurcze... jednak bylam jedym chodzacym miesniem i dlatego ta sama waga zajmowala duzo mniejsza przestrzen.... Trzeba powrocic do starego stanu skupienia, a nie wagi. A to w moim wypadku okazuje sie straaaasznie trudne ;-(
A do siebie jakos wracam. Wczoraj bylam tylko o herbacie i coli (zawsze mnie stawiala na nogi przy zatruciu)... Efekt: waze kg. mniej niz przed ciaza i nadal nie mieszcze sie w nic !!!!!!!!!!!
Kurcze... jednak bylam jedym chodzacym miesniem i dlatego ta sama waga zajmowala duzo mniejsza przestrzen.... Trzeba powrocic do starego stanu skupienia, a nie wagi. A to w moim wypadku okazuje sie straaaasznie trudne ;-(
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Oj Kira, biedaku.... :-* :-* :-*. Trzym się . Ja ważę dokładnie tyle, ile ważyłam w 21 tygodniu ciąży, a nie wchodzę w spodnie, w które wtedy wchodziłam. Wydaje mnie się, ze ciąża spowodowała jakieś nieodwracalne zmiany. To się już chyba nawet po zgubieniu tych 6 kg nie cofnie .