reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
melduję, że pocwiczyłam :p

No i prosze o wytłumaczenie jak to jest z tymi seriami bo nie wiem czy dobrze cwiczę. Jak mam 2 serie po 6 powtórzeń to zanczy, że robię całe każde ćwiczenie po 6 razy i jak skończe wszystkie to jeszcze raz po 6. Czy cwiczenie pierwsze 6 razy, odpoczynek i znowu 6 a potem ćwiczenie drugie?

Blond:
6weidera6hr.jpg

bo nie wiedzieć czemu to jest w wątku waga

Podziwiam Wasze zamozaparcie. Niestety nie udało mi sie zarazić. Dawno nie byłam tak przemęczona. No i waga stoi w miejscu, 56 kg, czyli 6 kg na plusie i nie mam się w co ubierać. Trudno :mad:.

Karola, ja mam ten sam dylemat. Ale najpierw robie wszystkie cwiczonka po 6 razy, potem jeszcze raz (druga seria) i potem, jeszcze raz (trzecia seria). I potem tak samo katuje sie moim zestawem na dupke. A potem jeszcze robie na skosne brzucha. A potem padam i nie ma mnie kto podniesc. Wczoraj nie robilam (;-() Ale nadrobilam dzisiaj rabno. I bedzie jeszcze wieczorkiem, wiec chyba oki. Wczoraj sie zlenilam, bo mnie falki bolaly.
Myfcia, ide dzisiaj zamawiac moje cudo i zrobie mu fotki, bo kumpela tez chce zobaczyc :-) To moge sie Wam pochwalic :-)

a ja nic nie robię, i mam 49 ;D i niestety mega fałdy na brzuchu. Swoja niedawno wydrukowaną "szóstkę" odstapiłam koleżance (teraz poleży u niej na biurku ;)), sobie muszę wydrukować, pewnie znowu mi to drukowanie zajmie z tydzien... ;)

reklama
Do góry