reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja dzisiaj skoro świt 6 odrobiłam. Jutro 8 powtórzeń 0 az sie boję. :p
A mój mąż powiedział, że powinnyśmy sobie zrobić konkurs na najbardziej odchudzony brzuchalek. A w nagrode zrzucić sie na karnet na solarke dla zwyciężczyni. ;D Podobno wtedy bedziemy miec motywację i nie bedziemy (czytać ja mu nie będę) jęczeć, że to strasznie męczące. ;)

reklama
No jest to jakis pomysl ;D w koncu najwazniejsza jest motywacja ;D, przemyslalam sprawe i ze wstydu, ze sie tak ociagam, dzis wieczorkiem odrobilam 1 dzien szostki, ciekawe czy drugi tez mi sie uda

ponarzekam troche,ok?
na dwa tygodnie waga spadala o 1 kg a teraz od miesiaca....zepsula sie ,bo ciagle tyle samo pokazuje..
wczoraj spotkalam kolezanke ,ktora miesiac temu urodzila i wszyscy sie zachwycali jaka ona szczupla ,a ja taka sierotka stalam i patrzylam na nia,bo o mnie nikt nic nie wspomial....no mogli chociaz z grzecznosci cos powiedziec,prawda? co za niewychowani ludzie ::) ;D
dziewczyny czy te nasze cycki zmiejsza sie jak przestaniemy kiedys karmic???

kacha nie martw się, zmniejszą się na bank. I jak przestaniesz karmić to jakieś 2kg bez problemu powinno jeszcze zejść- bo przecież my wciąż sporo wody w sobie mamy, aby mleczko wyprodukować.
A tak w ogóle to się nie dołuj, bo tak to tylko można przybrać na wadze. Jesteś śliczną kobietą, takich kości policzkowych aby pozazdrościć :).

Kacha cycki zminiejszą się nawet wcześniej. Im więcej dzieciaczki bedą jadły innego żarła tym mniej mleczka bedziemy produkować no i cysie będą coraz mniejsze.
A waga spadnie - nie martw się. Znam dziewczynę, której bardzo szybko waga spadła po porodzie, ale w 6 miesiecy po zaczęła tyć. No i teraz dzieciaczek ma prawie 2 latka a ona jest na ścisłej diecie, żeby zgubić te kilogramki. więc to że teraz ważymy tyle ile ważymy nic nie znaczy.

no mam nadzieje,bo jakos nie podoba mi sie ten wylewajacy brzusio spod bluzeczki ;D ;D ;D
no wiec mamy postanowienie ,aby stac sie szcuplymi do lata tak??? ;D ;D
Dytek o jakich Ty kosciach policzkowych piszesz?? bo jesli chodzi o moje to sa raczej nie widoczne,hihi ja mam pyzie:)) okragla mam buzie od zawsze ;D ;Dnawet kiedy bylam szczuplejsza
no to dziewczyny troszke pocieszylyscie,dzieki buzka duza dla Was

No a ja jutro zaczynam jazdę na moim treningowym rowerku :) już jest przesmarowany teraz tylko czeka na mnie :)

reklama
Do góry