reklama
Karola, to codziennie bedziemy zdawac relacje, ze zaliczone :-)
Wiec zglaszam, ze na razie wytrzymalam bez problemowo 4 dni. Dzisiaj wieczorkiem piatey raz :-)
Ale stwierzdam, ze mnie to nudzi. Ja chyba wole cos bardziej harkorowego, ale szybciej ;-( Na to mam za malo czasu (wczoraj zastanawialam sie czy prasowac, czy cwiczyc... cwiczylam :-) )
Niemniej jednak mam zamiar doprowadzic rzecz do konca :-)
Bo... mierzyma wczoraj sukienki slubne i sie zalamalam z lekka ;-( Wlazlam tylko w jedna w rozmiarze 38 ;-( Reszta w dupce za mala ;-(
Ale olewam krawcowa, bo znalazlam cudo :-)
Wiec zglaszam, ze na razie wytrzymalam bez problemowo 4 dni. Dzisiaj wieczorkiem piatey raz :-)
Ale stwierzdam, ze mnie to nudzi. Ja chyba wole cos bardziej harkorowego, ale szybciej ;-( Na to mam za malo czasu (wczoraj zastanawialam sie czy prasowac, czy cwiczyc... cwiczylam :-) )
Niemniej jednak mam zamiar doprowadzic rzecz do konca :-)
Bo... mierzyma wczoraj sukienki slubne i sie zalamalam z lekka ;-( Wlazlam tylko w jedna w rozmiarze 38 ;-( Reszta w dupce za mala ;-(
Ale olewam krawcowa, bo znalazlam cudo :-)
Kachna321bum
Fanka BB :)
Karola, jak się ma sprawną drukarkę to i owszemkarola7 pisze:Kachna321bum pisze:Dzień 2: przepisanie tych ćwiczeń na kartkę
Kachna łatwiej będzie wydrukować
Teściowa się zainteresowała, będziemy się chiba na wzajem pilnowały
Ja też wydrukowałam szósteczkę I leży sobie na półeczce czekając na lepsze czasy (albo na powrót ładnej pogody, gdy zaczna mi przeszkadzać fałdki widoczne w letnich ciuszkach - bo narazie spod zimowych swetrów ich nie widac, a co z oczu - to z serca )
reklama