reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
ups ale przeoczyŁam hymmm doŁączam do was może od jutra :) też brzuszki czas zacząć coś robić dla swojego ciaŁa pod waszym okiem może się zmobilizuję

Heh Karola gratulacje pół kilo to jakby nic ale ja nie narzekam przytyłam w ciaży 25 kg a do wagi sprzed zostały 4 kiloski dam rade ;D

No to melduje że dziś byłam półtorej godz na rolkach rany nogi mi odpadną i wieczorem spiecia na brzusio zaobaczymy jak długo wytrwam ;D

Jestem pod wrażaniem, nieźle wam idzie zrzucanie tych kilosków.
Karola7 ty to możesz już świętować powrót do formy- pół kilo to prawie nic.
Ah, kiedy ja bedę mogła tak powiedzieć :(

Heh Dytek a jak mi sie nie chciało, pojechałam nad morze z zamiarem spacerku ale rolki były w bagażniku i jakoś sie zmusiłam ;) ale leń jestem :p :p

Karolla jaki leń - super wytrzymała jesteś.

Dytek jak dla mnie to lepiej ćwiczyc z przerwą niż przerwac. W końcu jak sie ćwiczy to musi działać (nawet gdyby się ściśle ne trzymac schematu to same rozruszanie mięśni chyba działa)

reklama
Do góry