reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Karola ja widzę poprawę, lepsze napięcie mięśni brzucha przez ten czas kiedy robiłam 6 weidera, wytrzymałam 2 tygodnie, ale tylko dlatego że po prostu zapomniałam przez dwa dni pod rząd no i od razu trening przerwany... chyba zacznę znowu... :)

Karolla no proszę! tak trzymaj :)

Asia ja też dzisiaj się poopalałam z małymi przerwami na sprzątanie... śliczne słoneczko dzisiaj było :) a jutro mają być chmurzyska i przyjęcie w ogrodzie szlag trafi... ja nie wiem gdzie ja pomieszcze 30 osób na tych chrzcinach... chyba w salonie u teściów... ::) :mad:

ło matko kobity oddam nogi gratis ale najpierw sklonuje co by starczyło dla kazdej , a poważnie to dzisiaj nogi mnie tak bola ze szok, ale chrzciny odbebnione...wsstkich pomiescilam (17 osób) było super, musiałam zjesc kawałek torta bo był chyba "umarła" co do diety to co mam w lodówce, z checią oddam gratis bo nie słuzy dietce....
Blond chyba wiem o jaka diete chodzi , ale to chyba dla mnie za skomplikowane, moja silna wola w takich przypadkach oscyluje miedzy 1 a 0.... ale sprobuje jak masz jakies materialy na temat tej dietki bede wdzieczna :-*
zapomniałam dodac , że wszytskie jestesmy laski . Dziewczyny nie wiem co chcecie od swoich nóg, a Misia to juz wogole.....ja marze o takiej figurce i pupie khmmm .

Blond jesli to przynosi efekty to ja sie na to skusze...a widze ze chudniesz ladnie wiec....juz wysylam e-maila

reklama
Do góry