reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
a mi zostało tylko pół kiloska do wagi wyjściowej
g015.gif

No i pierwszy dzień z 6 weidera mam za sobą :p

Karola, to bedziemy sie wspierac z ta szostka :-) Ja juz 3 dni zaliczylam :-)
ale dokladam jeszcze do tego swoje cosik na tyleczek i uda :-)
Masakra zakwasy mam dzisiaj wlasnie w tyleczku :-)
Normalnie nie mam jak siedziec ;-)
A dietke mam samowyzwalajaca sie ;-) Tzn. nie mam czasu jesc :-) Skutkuje natychmiastowo :-)

Jak juz pisalam od 3 dni jestem w dobrek komitywie z 6 :-) Plus swoj wlasny zestaw na nogi i dupeczke :-)
Kacha... no nie za jednym :-) (zazwyczaj za dwoma, ale roznie to bywa... generalnie mialo byc 400 dziennie) :-)

Kira to może bedziemy sie codziennie sprawdzać czy juz pocwiczone? Bo mi to trzeba jakiegoś bata, bo inaczej po kilku dniach pewnie zbastuję

reklama
Ja ćwicze 6, ale niestety dwa razy zrobiłam sobie 1-dniową przerwę ( z braku czasu i siły), ale wtedy poprostu daną serię ćwiczyłam jeden dzień dłużej (dołożyłam sobie dodatkowo jeden dzień ćwiczeń).
Gdybym miała zaczynać od nowa bym się chyba zniechęciła, a chyba nie ma sensu przechodzić np. z 12 powt. na 6powt. Mimo to jakiś efekt jest.

Do góry