reklama
U mnie 4 kg pozostały do wagi z przed ciąży ale nie wiem kiedy je zgubię bo niczego sobie nie odmawiam - codziennie lodzik musi być ;D muszę się opamiętać bo się tak rozbisurmaniłam, że szok ;D
Biodra jeszcze3-4 cm musząsie zejśc (mam taką nadzieję) ;D a talia no jeszcze jakieś 6-7 cm ;D
Biodra jeszcze3-4 cm musząsie zejśc (mam taką nadzieję) ;D a talia no jeszcze jakieś 6-7 cm ;D
Kachna321bum
Fanka BB :)
No to Pięknie Kira, czekamy na foty, opisy i w ogóle...Kira25 pisze:A spieszyc sie trzeba z tym spadaniem z waga :-), bo
USTALILISMY DATE SLUBU :-)
Przestane byc panienika 12 sierpnia o godzinie 13:20 :-)
My ustaliliśmy (a właściwie ja ustaliłam ), że Nie bierzemy ślubu w zimę, bo ja zamarznę (podobnie jak jesienią i wiosną), ani latem, bo się Piotrek zgrzeje Ale tak serio, to młodego trza przecież ochrzcić...
Dziekuje, Kachna i inne gratulujace :-)
Nie wiem, czy bedzie sie czym pochwalic, bo... ja chyba nie bede miala zdjec ze slubu ;-(
Przez moje fotograficzne "przygody" mam jakies takie wypatrzone podejscie do zdjec, ze za nic nie chce takich, jakie sie u nas tradycyjnie robi na slubach.
Znam dwoch fotografow (no moze 3 ), ktorzy by mnie zadowolili pod tym wzgledem, ale... na 2 z nich mnie nie stac ;-(, a trzeciego nie moge poprosic o zdjecia ze wzgledow prywatnych ;-)
Rozmawialam dzisiaj z tym fotografem, ktory ostatnio robil nam zdjecia z Mala... zobaczymy, ale jego to chyba nie bedzie chcialo moje kochanie, bo to jego kolega i w ogole ;-(
Nie wiem, czy bedzie sie czym pochwalic, bo... ja chyba nie bede miala zdjec ze slubu ;-(
Przez moje fotograficzne "przygody" mam jakies takie wypatrzone podejscie do zdjec, ze za nic nie chce takich, jakie sie u nas tradycyjnie robi na slubach.
Znam dwoch fotografow (no moze 3 ), ktorzy by mnie zadowolili pod tym wzgledem, ale... na 2 z nich mnie nie stac ;-(, a trzeciego nie moge poprosic o zdjecia ze wzgledow prywatnych ;-)
Rozmawialam dzisiaj z tym fotografem, ktory ostatnio robil nam zdjecia z Mala... zobaczymy, ale jego to chyba nie bedzie chcialo moje kochanie, bo to jego kolega i w ogole ;-(
Kira25 pisze:Znam dwoch fotografow (no moze 3 ), ktorzy by mnie zadowolili pod tym wzgledem, ale... na 2 z nich mnie nie stac ;-(, a trzeciego nie moge poprosic o zdjecia ze wzgledow prywatnych ;-)
hmmm czyżby Twój były ???
Aska K
Mama Marcelka:)
Kra, mimo wszystko rob zdjecia. jakie by nie byly, bedziesz miala pamiatke do konca zycia. No bo co kiedys Emilce pokazesz?
Kachna321bum
Fanka BB :)
nawet rodzice wyposażeni w małpę lepsi niż nic
reklama