reklama
Joanna moj tez w podobny wieku i tez juz do siedzenia to podnosie pieknie główke, nawet mąz go dzis raz podniosl to plakal ze chce jeszcze tak mu sie spodobalo), ale na brzuchu lezac to podniesie, ale ciezki ma łepek i len troche
Ale mnie martw sie każde dziecko rozwija sie inaczej
Ale mnie martw sie każde dziecko rozwija sie inaczej
karola7
Fanka BB :)
Joasia Iga nie podnosi a ja jej nie zmuszam. Chyba nie należy do tych najsilniejszych - nawet w pionie zdarza jej się opuścić główkę. A przewrót na plecy był wyczynem jednorazowym i dla mnie niezrozumiałym. Nie martw się dzieciaczki różnie się rozwijają i to nie oznacza żadnych chorób.Joanna@ pisze:u nas na brzuchu ladnie podnosi tylko jak probuje ciagnac go za raczki to leci mu do tylu.Martwie sie bo najprawdopodobnie maly ma wodniaka.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
a moj jeszcze nie dzwiga glowy do siedzenia na brzuchu dzwiga ja slicznie a do siedzenie nie...nie martwie sie bo lekarz powiedzial ze kazde dziecko to indywidualny maly organizm kazde dziecko rozwija sie inaczej jedo wolniej inne szybciej moj juz chwyta oboma raczkami jedn a rzecz siega tez po rzeczy sam a to dopiero kolo 6 chyba meisaca jest....jesli chodzi o zrecznosc dwoch raczek...ale nie podnosi glowki do siedzenia ...tak samo ma odruch juz do chodzenia a nie podkurcza nozki jak niemowle a to tez w 5 miesiacu dopeiro powinno byc....mi lekarz mowi ze normy trzeba traktowac z przymrozeniem oka,,,znajoma moja ma mala Julke i ta ma 8 miesiecy a juz siedzi i chodzi przy tapczaniku, ale nie raczkowala wcale...
Kachna321bum
Fanka BB :)
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja waga pokazała przed chwilą 46 kg, już mi nic nie zostało do zrzucania
Aska K
Mama Marcelka:)
46!!!! Matko kochana!!! Ty chudzinko nasza
reklama