reklama
cosik mi sie dzisiaj nastroik poprawil wygladaniowy :-)
Gdyby jeszcze tylek i uda.... mmmm
no dobra juz nie jecze :-) I meldje, ze na glodniaka to juz nawet widzialam kilka razy 62 :-) (ale zazwyczaj jest prawie 70 bo na glodniaka do nie za czesto ;-) no i te 62 to chyba bylo tylko na poprawe nastroju ;-), ... a o swoich 58 sprzed ciazy juz nie marze nawet....
A te kosci to na serio tak dlugo (8 miesiecy ktoras z Was pisala) sie schodza?? Wiec jest jeszcze nadziej?? Bo mnie to 97 przaraza ;-(
Gdyby jeszcze tylek i uda.... mmmm
no dobra juz nie jecze :-) I meldje, ze na glodniaka to juz nawet widzialam kilka razy 62 :-) (ale zazwyczaj jest prawie 70 bo na glodniaka do nie za czesto ;-) no i te 62 to chyba bylo tylko na poprawe nastroju ;-), ... a o swoich 58 sprzed ciazy juz nie marze nawet....
A te kosci to na serio tak dlugo (8 miesiecy ktoras z Was pisala) sie schodza?? Wiec jest jeszcze nadziej?? Bo mnie to 97 przaraza ;-(
Joanna@
Fanka BB :)
Witam mamusie.Na poczatku sadzilam ze chodzi o wage naszych lutowych bobasow alw juz zauwazylam ze to chodzi o nas...Ja przybralam 15 a po porodzie stracilam 17 hahahah...mialam szczescie.....wiec po porodzie nadrabialam zeby wykarmic smoka ( 60 cm 3800).Pozdrawiam
reklama