reklama
Madzia_S
Matka Polka
Sekju, Antares. Miauczysz rasowo ;D.
No i nie wiem, czy to można zaliczyć do kategorii "powrót do formy", ale mogę się wpisać na listę gotowych do ponownego zapłodnienia ;D. Żem dostała okres. Oby teraz tylko formy nie zalać... ;D
No i nie wiem, czy to można zaliczyć do kategorii "powrót do formy", ale mogę się wpisać na listę gotowych do ponownego zapłodnienia ;D. Żem dostała okres. Oby teraz tylko formy nie zalać... ;D
a sama prosze o nilapanie za slowka, ale ores mi sie spodobal ;D
A wiec chcialam powiedziec ze ja ores mialam 3 kwietnia i od tamtej pory cisza, ale ja sie tam ciesze ;D (chociaz niewiem czy to oresem mozna nazwac, raczej to bylo plamienie i trwalo 3 dni )
A wiec chcialam powiedziec ze ja ores mialam 3 kwietnia i od tamtej pory cisza, ale ja sie tam ciesze ;D (chociaz niewiem czy to oresem mozna nazwac, raczej to bylo plamienie i trwalo 3 dni )
Madzia_S
Matka Polka
Proszszszsz kobiety...ćwiczenie relaksacyjne do wykonania w "wolnej" chwili. Naprawdę proponuję wannę .
http://img362.imageshack.us/my.php?image=wyspa36fz.jpg
http://img362.imageshack.us/my.php?image=wyspa36fz.jpg
Madzia_S
Matka Polka
Dziusia nie bądź malkontentką... ;D
Jaaaa??? w zyciu...
Wkońcu dzisiaj mam dzień odpoczynku od dziecka tzn słuze tylko za podajnik zarełka.
Poza tym synuś spędza czas z tatusiem. Jeden mecz przy komputerze (fantastyczna gra o nazwie Hattrick) w połączeniu z gadulstwem na czacie. A teraz mecz w telewizorni.
Aaa, no musiałam ich obu wyprowadzić na spacer bo inaczej to nie oderwaliby sie od monitora...
Tylko dlaczego Krzyś ma dzisiaj dobry dzień i nie wyje?????
Wkońcu dzisiaj mam dzień odpoczynku od dziecka tzn słuze tylko za podajnik zarełka.
Poza tym synuś spędza czas z tatusiem. Jeden mecz przy komputerze (fantastyczna gra o nazwie Hattrick) w połączeniu z gadulstwem na czacie. A teraz mecz w telewizorni.
Aaa, no musiałam ich obu wyprowadzić na spacer bo inaczej to nie oderwaliby sie od monitora...
Tylko dlaczego Krzyś ma dzisiaj dobry dzień i nie wyje?????
reklama
Madzia_S
Matka Polka
:laugh: ;D Moja Mysza była wczoraj cały dzień u teściowej - większość czasu przespała, nie płakała wcale. Dzisiaj spędziła dzień z tatusiem - większość czasu przespała, nie płakała wcale. Jutro zostajemy same - będzie wyła od rana i domagała się noszenia na rękach. Tak to jest niestety. Tylko dlaczego...?????????????