reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

hahaha Myfa psujesz od srodka??????

Moj ojciec kiedys mówił, ze ja gnije, bo w ogóle nie chciałam wychodzic z domu :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Myfa ja też mam apetyt o mamo i to jaki ;D
Dziś się ważyłam i jest 69,2 kg ale pare dni temu było 72 wiec bądz tu mądry cycha zależy ile mała z cyca zje ;) ja mam 170cm wzrostu ;)

haha nie no ewako chodzi raczej o to ze moze cos w rodku po cesarce mi sie chrzanii...ale mam nadzieje ze to okres tak dziwnie sie zaczal

Myfa mam nadzieje, ze to okres . Z dwojga złego leposze to :)

Dziewczyny - polecam Wam Jasminum - pełny relaks :) poza tym świetny Gajos, że o Pieczyńskim nie wspomnę :) no i cudny film :)

A tutaj - po prostych włosach zostało już tylko wspomnienie... oto moja nowa fryzura w wersji z lokami :)

xnxlxd.jpg

tez wlasnie chcialam pedziec ze tyz piknie Antares. Nic nie martw, ja włosy tez musze za kazdym myciem prostowac, dzieki czemu niewiele osób wie ze mam krecone, bo natura zawsze daje odwrotnie niz by sie chcialo.Taki los

Dzięki Madzia,dzięki Misia, dzięki Kacha :)

Madzia
a nie niszczą Ci sie od tego prasowania? Bo ja to mam letkie opory nawet przed suszeniem suszarką... no ale dużą, okrągłą szczote już nabyłam i tak i tak sie raz na jakiś czas skuszę ;D

Misiaku a Ty też masz kręcone? Powiedz mi maj dir - czy masz sposób na to by loki były wyeksoponwane? Ja używam wosku ale ze średnim efektem w sumie.

Antares pikne loki pikne ja tam nadal obstaje przy zamianie ;) na tydzień chociaż co ?Ja czekam kiedy bedą grać Hi Waya w multi baby ;)

reklama
Do góry