reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Antares fajniutko!!!!!i jakos do Myfy na jednym zjeciu jestes podobna...
a jesli chodzi o zamiane lokow na proste to ja tez sie zglaszam,CHCE MIEC LOKI!!!!!!! dawaj Antares zamienmy sie!!!!

ewako ty sie nie smiej ,bo ja jak chcialam stanac na wage to ta nie dziala a moze baterie wysiadly , albo sie na mnie obrazila ,ze waga nie spada

Blond na pewno sie obraziła ;) , ale może, że waga spadła
A ja wróciłam znowu do 55 (na golaska nawet 54.5 ;D ). Może uda mi sie niedługo wrócić do mojej wagi sprzed ciąży (jeszcze tylko 1,5 kg :p )

Ja zabrałam wczoraj rodzicom wagę,bo po co się maja w tym wieku jeszcze ważyć ;D I jest tak jak podejrzewałam-56kg czyli 6 na plusie. Trudno. Wezmę sie za to jak wróce do pracy.

o cholipka :) skoro jest taki popyt na loki to moze jakiś interesik ubijemy >:D

kacha107 - też mi sie tak przez moment wydawało, ze jestem Myfą ;)

Karola i Madzia zawstydzacie
a090.gif
i załamujecie mnie
c021.gif
.....

KObity co ja przezyłam przez dwa dni to szok. W zeszłym miesiącu dostałam okres a w tym sie mi spóznia już 11 dni to ja panika bo myslałam zę Dzidek następny. KUpiłam test zrobiłam ale nic nie wykazało ale dalej okresu nie mam. POjechałam prywatnie do lekarza zapłaciłam za to cholera 100 zł. NIe potrzebnie bo lekarz mnienuspokoił że to ze dostałam miesiączke miesiąc temu nie znaczy ze musze dostac teraz zamało wyprodukowałam jeszcze hormonów w tym miesiącu i nie musze wcale miec. Robił mi Usg bo go prosiłam ale NIE JESREM W CIĄży. Ja i tak mam popapane w głowce bo w sunie się zabezpieczam więc jakbym mogła być no ale ten strach mi poozostał bo mieisączce zeszłego roku kiedy się oiazało ze po 9 dniach spóznionego okresu okazało się ze jestem w ciąży:-) NO ale przynajmniej jestem spokojna ze wszystko jest tak jak ma być:)

reklama
Do góry