reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

uff szczęściara, podpisuję się pod tym co antares napisała...

Anatares szukam mojej szczęki
jaw.gif
! jeny dziewczyno jak Ty bosko wyglądasz!!!

reklama
Karolla weź moja droga pod uwagę, że ja od ciebie duuużżżżooooo niższa jezdem, więc sama rozumisz :laugh:
No a Madzia przy swoich centymetrach i tak ma pewno niedowagę.

Ha ha Karola teraz do swojej wagi powinnam mieć z 1,90 cm wzrostu żeby moje BMI było odpowiednie ;D

cholera dziewczyny czy wy nie przesadzacie jedna po drugiej i ta trzecia toz to wy macie super figurki laski jestescie

Ja sklepy z bielizną a tym bardziej kostiumami kąpielowymi omijam szerokim łukiem ;D. Wakacje i tak będę miała pracowite, więc mnie słońce zapewne nawet nie zobaczy :)

karola7 pisze:
No a Madzia przy swoich centymetrach i tak ma pewno niedowagę.
.

Nooo, tak. Ja to rzeczywiście jestem mega wysoka. 168cm. Doprawdy żyrafa. ;D

karolla ile teraz wazysz? ja juz zglupialam wczoraj z rana 69,4 kg a dzisiaj rno 72 nie wiem czy to mleko czy co ech a moze batoniki milki ? ;)
ja przy wzroscie 172 waze tyle ile napisalam nie wiem czy kiedys zgubie...hmm napewno niejedzenie pieczywa i slodczy pomogloby ale jeden dzien wytrzymalam sprobuje znowu...ale kurze mam taki wilczy apetyt...

reklama
kurcze ja od wczoraj mam jakies rozowo pomaranczowe dziwne plamki na wkladce czy to juz okres? czy znowu sie psuje od srodka..choolera juz sama nie wiem w sumi nic mnie nie boli no moze krzyz przedwczoraj lekko....

Do góry