reklama
Antares77 pisze:Misiaku a Ty też masz kręcone? Powiedz mi maj dir - czy masz sposób na to by loki były wyeksoponwane? Ja używam wosku ale ze średnim efektem w sumie.
neeeee, ja mam proste, które pod wpływem wilgoci zwijają się w coś okropnego... także ani proste ani kręcone, raz je prostuję a raz na wałkach kręcę...
Karolla pisze:No to wal prosto z mostu że masz filmik w multi baby co nie zrozumie ? ;D
szczerze - to wolę mieć to za sobą.Niby sie spodziewam ale jak dostałam maila od szefa to aż mi sie gorąco zrobiło
no niby tak Myfcia - ale wierz mi, ze zycie z lokami nie jest łatwe...w sumie ja to jestem male miki przy mojej sis - ta to ma dopiero murzyński skręt.Prawie nie widać , ze jej włosy rosna - bo co urosną to od razu w loka
aa Misia to mi sie pomyliło coś.
blond
mama dwoch urwiskow
antares mi tez sie tak podobasz a krecone wloski tez bym chciala miec nie ukrywam
hmmm Antares gorąco na widok maila od szefa fiu fiu ;D musi być przystojny hahahAntares77 pisze:szczerze - to wolę mieć to za sobą.Niby sie spodziewam ale jak dostałam maila od szefa to aż mi sie gorąco zrobiło
reklama