reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Antares77 pisze:
Misiaku a Ty też masz kręcone? Powiedz mi maj dir - czy masz sposób na to by loki były wyeksoponwane? Ja używam wosku ale ze średnim efektem w sumie.

neeeee, ja mam proste, które pod wpływem wilgoci zwijają się w coś okropnego... także ani proste ani kręcone, raz je prostuję a raz na wałkach kręcę... :)

Antares slicznie wygladasz i w takich i w takich ja tam chcialabym zeby mi sie tak same krecily....ale tak to juz w zyciu bywa te co maja proste chca krecone i na odwrot...

Karolla pisze:
No to wal prosto z mostu że masz filmik w multi baby co nie zrozumie ? ;D

szczerze - to wolę mieć to za sobą.Niby sie spodziewam ale jak dostałam maila od szefa to aż mi sie gorąco zrobiło ;)

no niby tak Myfcia - ale wierz mi, ze zycie z lokami nie jest łatwe...w sumie ja to jestem male miki przy mojej sis - ta to ma dopiero murzyński skręt.Prawie nie widać , ze jej włosy rosna - bo co urosną to od razu w loka :)

aa  Misia to mi sie pomyliło coś.

Antares77 pisze:
szczerze - to wolę mieć to za sobą.Niby sie spodziewam ale jak dostałam maila od szefa to aż mi sie gorąco zrobiło ;)
hmmm Antares gorąco na widok maila od szefa fiu fiu ;D musi być przystojny hahah

reklama
Antares pięknemu we wszystkim pięknie :laugh: No i trzymam kciuki za rozmowę z szefostwem

Myfa mi też się tak zaczynało, więc raczej się nie psujesz ;)

Do góry