reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

pewnie ze dobre :)
A u mnie jak tak dale pojdzie to tez juz niedługo pociągnę, bo Bartosz rano nie miał oporów przed jedzeniem z cyca, a teraz walcze od rana do wieczora ::) i powoli zaczynam mieć dość. Też jestem z siebie dumna ze choć karmiłam butlą to karmie jeszcze, bo nie sadzilam ze uda mi sie tak długo :)

reklama
ewako pisze:
pewnie ze dobre   :)
A u mnie jak tak dale pojdzie to tez juz niedługo pociągnę, bo Bartosz rano nie miał oporów przed jedzeniem z cyca, a teraz walcze od rana do wieczora ::) i powoli zaczynam mieć dość. Też jestem z siebie dumna ze choć karmiłam butlą to karmie jeszcze, bo nie sadzilam ze uda mi sie tak długo  :)

ewako jak dasz rade to dobrze ,a jak nie to tez dobrze
ja wiem jak karmienie piersia i dokarmianie butelka jest stresujace ,bo tak tez pozniej robilam az w koncu mala zdecydowala sie lepiej na butelke

No a ja już tyle rzeczy wprowadziłam do swojego jadłospisu. Jem już smażone, zwykłe wędliny np. kiełbaska czy kaszanka z grila, rzodkieweczki, cola ;D lodziki rózne smaki, chlebek razowy no i wiele różnych takich pyszności. Waga nie wiem jak ale na pewno nie poszła w górę albo stoi albo w dół jutro sprawdzę ;D

Ewako maly nie chce cyca bo z butli mu latwiej leci nie musi sie nameczyc niestety to sa minusy dokarmiania buta czesto dzieci z cyca rezygnuja , Twoj zaczalby jesc znowu z cyca gdybys odstwila butle ale chyba to nierealne....moj na cycu jedzie i tyje jak trzeba a moje mleczarnie jakby sie zmniejszyly, a skoro on tyje to ok :-) ....
Rybko ja juz tez wszytskiegi sprobowalam prawie :-) ech nawet gorsze swinstwo od coli ;-) smazone tez jem od momentu jak malemu nic nie bylo po spagetti

Ja sie dzisiaj coli napiłam od 2 miechów chyba mniam pyszna była ;)

Myfa a co do piersi to moje tez sie zmniejszyły chyba to jest automatyczna regulacja ;D organizm dostosował sie do potrzeb dziecka ;)

No i tak jak przypuszczałam 1 kg mniej czyli zostało do zrzucenia 4 ;D a żarłam jak głupia na tym wyjeżdzie, aż ciocia się śmiała gdzie ja to mieszczę i że chyba mam tasiemca bo mi w boki nie idzie hihi.

reklama
NO :) POSZŁAM DO FRYZJERA :)

farbnęłam, obcięłam , wyprostowałam :) <---- szkoda, ze tylko na chwile a potem znowu loki :mad: boshe jak bosko mieć proste włosy.. aż se fotki na pamiątke zrobiłam :)

rozpuszczone

xggvt5.jpg

i upięte

a) widać cało fryzura ale niewyraźnie
xggu9j.jpg

b) widać niecało fryzura ale wyraźniej
xggxn7.jpg

Do góry