reklama
Madzia_S
Matka Polka
Sęks... :-[
Madzia_S
Matka Polka
Myyyyyfaaaaa.....właź w ten "gorset" i szczelaj foty !
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla zrobie sesje jak wroce od fryzjera o ile bedzie czym sie chwalic... w kazdym razie dzisejsze zakupy to 3 bluzki za smieszna cene, 2 zakiety sztruksowe (wyprzedaz) jeden lezy jak na mnie szyty a drugi khmmm o nr mniejszy ale ludze sie ze schudne jeszcze.... noio dzinsy ...jutro musze buty i plaszcz jakis dorwac ..... ech ..... i dwie podkoszulki turkuusowe dorwalam jakies podruby ale co tam.....
e no Madzia ale lans śliczne cięcie i fajowy kolorek bardzo ładnie Cię urządziła fryzjerka, masz z czego byc zadowolona
hehe Myfka ja też mam jutro fryzjerkę zamówioną ale pewnie nic specjalnego, bo wyprowadzam włoski na prostą po trwałej, czyli standardowo podcięcie końcówek
hehe Myfka ja też mam jutro fryzjerkę zamówioną ale pewnie nic specjalnego, bo wyprowadzam włoski na prostą po trwałej, czyli standardowo podcięcie końcówek
reklama
Madzia super fryzurka... swietnie... zwlaszcza na drugim zdjeciu :-) Zawsze podobaly mi sie takie bardziej nakombinowane obciecia, ale... bu... to wszystko wyglada dobrze tylko jak sie uklada, a ja nie lubie ;-(
A ja bylam u fryzjerki w zeszla sobote :-) Ale wyglada tak samo, tylko zdrowiej :-)
A ja bylam u fryzjerki w zeszla sobote :-) Ale wyglada tak samo, tylko zdrowiej :-)