reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Kira, jakby pokombinować z głębią ostrości to pewnie poznałabym i ulicę ;)
Ewako, łapska dalej mam patykowate, i wystające łokcie i kolana :) Dodatkowe kilogramki w liczbie pięciu odłożyły się na udach, pupie i brzuchu, buuu

reklama
Nie no dziewczyny, że dzieci lutowe są najpiekniejsze na swiecie to już od dawna wiadomo, ale za mamy mają najwieksze laski to żadna sie jeszcze nie chwaliła. wszystkie wygladacie super - bez wyjatku i prosze mi sie tu nie skarzyć na swój wygląd.
Mi zostały jeszcze 3 kilosy sprzed ciązy a i tak jestem z siebie dumna - przy Matim tak ladnie mi nie schodzilo. :laugh:

dytek pisze:
Karolla wyglądasz kwitnąco i super że kg umykają. A zamiast chlebka to co jesz ? Ja próbowałam pieczywo chrupkie, ale miałam wrażenie, że mała ma po tym większą kolkę.
na śniadanko zamiast kanapki jem musli z jogurtem lub plaster szynki z pieczywem ryżowym !

no to gratuluje Blond!!! oby tak dalej

remeny pisze:
Kira, jakby pokombinować z głębią ostrości to pewnie poznałabym i ulicę ;)
Ewako, łapska dalej mam patykowate, i wystające łokcie i kolana :) Dodatkowe kilogramki w liczbie pięciu odłożyły się na udach, pupie i brzuchu, buuu
Bedzie dobrze Remeny, na pewno spadnie!

Witam!
Dziewczyny wyglądacie super :)
A co do kremów to na fissan mam okropne uczulenie :( spróbuje tą mustelę, zobaczymy
Pozdrowionka
Monia

Monia tylko najlepiej kup mustele żel poporodowy taki z pompką bo ten dla kobiet w ciąży przygotowuje skóre na rozciąganie a ten poporodowy ujędrnia i ściąga
skórę ja właśnie kończę go i naprawde ładnie brzusio napina !

MadziaS- piekna z Ciebie panna młoda. A nawet jak ci ze 3-5kg zostana to i tak będziesz super wyglądać, bo ty chudzinka byłaś ;D

Tamtararam....jest pierwszy sukces. Po dwóch dniach diety bezmlecznej (czyt. BEZCIASTKOWEJ) zmieściłam się w : dwie pary przedciążowych dżinsów - jedne uciągliwe, drugie normalne, w rozmiarze S (ale to sie nie liczy, bo dżinsy są z Trolla, a tam panuje duża numeracja ;)), spodnie ze zdjęcia -tyż S (ale tez się nie liczy, bo z Trolla ;D), biurowe spódnice rozm. 36 i 34 ( ta ostatnia to tez się liczy jako 38, bo to znowu z H&M, a kazdy wie, jaka tam numeracja jest). Zakładając, że przed ciążą wszystkie te rzeczy wisiały, a teraz się opinają, sukces połowiczny. No niestety, koszule biurowe musowo wymienić-cycki nie wejdą za żadne skarby. I do ulubionych dżinsów biodrówek jak nic 5,6 kg brakuje.

Normalnie:                                                                        Na "wciagu":
sa4000180an.jpg

sa4000191ox.jpg

Ha, i zauważyłam, ze w części przedciążowych rzeczy nie wypada mi jako Matce Polce paradować (zum Beispiel - w spódniczkach do połowy uda :D). Przydałaby mi się młodsza siostra, bo sporo będzie takich wynalazków... ::)

reklama
Madzia az mnie ciarki przeszły przeszły jak na Ciebie patrze co ja bym dała aby tak wyglądać:) Figurke masz zajebistą;)

Do góry