reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Pięknie wyglądacie dziewczyny...Karolla, z mleczarnią ci do twarzy, no i udziki jak ci szybko chudną... ::) No i cóż, a ja niestety chyba przytyłam, a tu chrzciny i coś naprawdę kupić trzeba. Może uda mi się zrobić zakupy bez oglądania się w lustrze przymierzalni  :mad:. Ale Bóg mi świadkiem, że się wezmę za siebie. Ja w swoje przedciążowe dżinsy wejść MUSZĘ.

Ehh...na razie przydałoby się wyglądac chociaż jak w dniu ślubu, chociaż i wtedy Marysia mnie o 7 kg powiększyła...

pa0112061ch.jpg

505ro.jpg

Aaaaaa, Kira, w spodnie spoko wejdziesz, przeczytałam, że rozlazłe kości miednicy schodzą się do kilku miesięcy.

reklama
O kurna Madzia widziałam te Twoje fotki ślubne już super są a ty ale laska i to w ciąży w życiu bym nie pomyślała pięknie wyglądasz!

Szcześciara ja mam dosć tych mleczarni chciałabym już moja miseczkę B ale meżuś przeszczęśliwy a co tam niech sie nacieszy te pare miesiecy jeszcze !

Kacha boczki są jeszcze niestety ale coraz mniejsze na szczęście!

Karolla, Madzia, Szczesciara... pocieszajcie dalej...
Ja i tak wiem, ze taki stan, jak na tym zdjeciu, to tylko wspomnienie...

Rementy, poznajesz?? Pisalam kiedys, ze poszukam fotek z Kazimierza :-)
302xw.jpg

Madzia... swoja droga, to z tym 7 na plusie wygladalas swietnie i baaaardzo szczuplutko. Jakos nie wyobrazam sobei Ciebie w jeszcze mniejszej wersji :-)

Popieram Kirę z tymi 7 kg na plusie i tak jesteś Madzia mega szczupła!

Kira piekna kobieta to piękne zdjecia ! Kochana zobaczysz latem bedziesz znowu pozować .... z Emilką ;D

Remeny ale z ciebie chudzielec był (bez obrazy) i ręce też jak patyki hihihi
Karolla nie narzekaj wyglądasz super! A oddychać faktycznie masz czym ;)
Madzia pięknie wyglądałaś, piękna suknia i jaki mężuś przystojny.... wcale się nie dziwię ze tak zaczełaś pyszności gotować :)
Kira super!!! Zobaczysz jeszce wrócisz do takiej wagi i kości Ci się zejdą. Nie martw się będzie dobrze.... :)

No dobra, plakac juz nie bede ;-)
Brzuszek moze byc :-)
dsc001321ji.jpg

I nawet te cyce nie wygladaja tak, jak brzmi ich wymiar :-) Dobrze, ze jestem wysoka, bo inaczej, to bylaby z nimi tragedia :-)

reklama
Misia, Kira, Ewako, Remeny, Karolla- super laski byłyscie, a teraz jestes super laski- mamusie ;D
Karolla wyglądasz kwitnąco i super że kg umykają. A zamiast chlebka to co jesz ? Ja próbowałam pieczywo chrupkie, ale miałam wrażenie, że mała ma po tym większą kolkę.

Do góry