reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Ja tez myslałam że to Miśka po porodzie ale ty juz tak wygladasz kochana!

Ja od 2 dni nie jem pieczywa i kg mniej hurra jeszcze 7kg zostało no i codziennie brzuchy wczoraj było 100!

Seria "Byłam młoda i szczupła"? Proszę bardzo! Moje ulubione zdjęcie, tuż przed ciążą, Pilsko w Beskidzie Żywieckim ;D
Nie widać ze mi żebra wystawały, za to widać ze była totalna deską :)
bb14be.jpg

Remeny byłaś mega szczuplutka te dodatkowe kg z ciąży chyba ci dobrze zrobiły ;)

A to moje pierwsze normalne jeansy dziś założyłam i są oki tylko przed ciażą były luźne a teraz ;)

To ja zaraz tez poszukam czegos z serii "mloda i szczupla, czyli wspomnienia czasow przed" :-)
Misia (pi..a jestem i nie napisalam...), Ty kobitko, to wygladasz juz tak samo... tylko lepiej, bo teraz promienie szczescia na buzce widac..
Remeny, ale bym sobie polazila po gorach... mhm.... widac, ze Tobie tez bylo dobrze i jaka mamusia przyszla fajna :-)
Karolla.... ja w dzinsy sprzed ciazy (takie normalne, nie elastyczne) nie wejde juz nigdy... ;-(

Karolla.... buuu... kg. juz coraz mnie do stanu sprzed, a wdupce nadal nadwyzka 10 cm ;-( Nie sadze, zeby kosci, ktore niezle mi trzeszczaly w ciazy byly w stanie sie zejsc ;-( bo tluszczyku to juz tam nie za wiele zostalo ;-(

Karolla a gdzie boczki???nic Ci po nich nie zostalo?bo ja to mam oponke niezla,no a cycus pokazny :))
Misia Ty tak samo wygladalas rok temu i teraz (chodzi o figurke )
remeny teraz jestes dalej mloda i szczupla tylko ze cycki sie pojawily jeszcze :)

Wrescie czuje się jak kiedyś!!! 3 Kg na plusie. Jade na zakupy wkońcu. !!!!!!!!!!!!! NIe wiem czemu ale nie cwicze a nogi mi chudną , przedewszystkim uda:-) Brzuszkiem sę już nie przejmuje . wazne ze dupa mniejsza:)

reklama
Kira nie przesadzaj bo taką jaką Ty masz figure to nie jedna by chcaiałą laska z Ciebie ze nie mam pytań.
Karolla POwiem Ci szczerz ze wyglądałabyś szczupło gdyby nie te cyce;)

Do góry