reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Ewako super wygladałaś.
rybka foty koniecznie,

No to wygląda na to, że ja przy moich 164 musze zrzucić wiecej niż 6 kilo :( . bo jak ja bede przy was wysokich dziewczynach wyglądac z wagą 50 ;)

tak misia wyglądała rok temu na zajęciach fitness... ::) 48 kg :)
misia2005.jpg

Witam!
Dziewczyny, polećcie mi jakiś dobry krem na rozstępy, plis.Ja już jestem załamana, przytyłam w ciąży bardzo dużo bo 31kg, nie żebym się objadała, tak jakoś samo przyszło...:( Teraz bardzo szybko schudłam, też samo przyszło bo jem normalnie,są dni kiedy bardzo dużo, ale przy takim tempie to rozstępy mi się na nogach zrobiły okrutne.. :( Mała ma 2 m-ce i trochę a ja mnóstwo rozstępów.. Co robić?
Pozdrowionka
Monia

z musteli jest krem na rozstepy poza tym fissan tez jest dobry oba do nabycia w aptekach....nie sa tanie chociaz fossan tanszy....
jejku duzo juz schudlas ja 20 kilo i tak mi stanela waga .... :-(

reklama
O Myfce to juz nawet pisac nie bede, bo mi rece lataja ;-)
Ewako.... wow!!!!!!!!! Ty;lko tyle, ale mam nadzieje, ze wystarczajaco wymownie :-)
A ja swietuje, bo mi sie dzisiaj pokazala piatka jako pierwsza na wadze :-)!!!!!!!! Waze juz sporo mniej, niz w najgorszym momencie przedemisiowym :-) A do wagi sprzed ciazy jeszcze 6 ;-(
A i ja sie dzisiaj pochwale wreszcie jakimis fotkami... ale to jak wrocimy od lekarza i mala pozwoli na pozmniejszanie fotek...

Do góry