reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
ale górki sa naprawde hmmm i to jeszcze pod takim katem ze nie ma lekko, pierwsza przebiezka wczoraj była, ale koniecznie musze buty kupić w tych co mam strasznie niewygodnie.

W piatek i sobote pływanie jak sie uda to moze nawet żaglówką:szok:

bomba!:tak:

a ja dzis pierwszy raz od ponad tyg nie ide biegac:-(...nie mam z kim malej zostawic:sorry2:...a wczesniej nie dalam rady- dzis szalelismy z mezem na zakupach...potem byla restauracja:cool2:...no i jak wyszlismy rano-to wrocilismy po 16...:shocked2:...troszke poopalalismy sie w ogrodzie..i dzien strzelil...ale calkiem mily dzien:tak:

Dziewczyny podziwiam to wasze bieganie ja już do tego zbieram się od pół roku :baffled:
Za to dzisiaj przyszedł do mnie zamówiony pas AB TRONIC X 2 i aż sama jestem ciekawa co to się będzie działo :-D:-D:-D.... na pewno zdam wam relacje
Narazie po dzisiejszej 10 minutowej sesji z pasem czuje się jak po 100 brzuszkach :szok::szok::szok:
A ze wszyscy mówią że raczej jestem szczupła tylko mam brzuszek po Sandrze to .... być może to rozwiązanie dla mnie w sam raz :confused:

kakaw a daj namiar dokłądnie co to i zbieraj dokumentację - mierz się - to zdasz nam relację jak skuteczność :) no a szczupła to ja na zdjęciach widzę że jesteś a zdjęć takich z brzuszkiem nie dostrzegłam :)

Baśka ja wiem ze ty jesteś miła dziewczyna :-D:-):-):-) ale niestety brzuszek jest .... nie da się ukryć a relacje pewnie ż e zdam ....ale jestem sceptyczna............... przynajmniej wy zaoszczędzicie ok 3 stówy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ho- ja zawsze powtarzam- w cos wierzyc trzeba!-:-D-jak kupuje kolejny krem wyszczuplajacy...tudziez podobny specyfik, a maz sie ze mnie nabija:-D
3 stowki-musi byc konkretny Kakaw-koniecznie zdaj relacje- moze i ja sie skusze:happy2:, choc powiem Wam, ze juz po ponad 2 tyg regularnego -codziennego biegania widze efekty! tylek przede wszystki poszedl w gore:-)! i 2 kg w dol:-)

Hm........................ w takim razie dołoże do tego troche diety i będzie good ;-):-D
Musze się przyznać że to zakup pod wpływem chwili .......uległam reklamie :-D:-D:-D ale nie tej tv market ......... tylko mojej koleżanki która ma ten pas i twierdzi że brzuszek się jej zmniejsza :tak: ale to narazie takie gadanie przez telefon ......... na żywo jej z tym mniejszym brzuszkiem jeszcze nie widziałam :-D

reklama
Do góry