reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

no własnie Sumka ja mam taki plan że najpierw dietka bo kaloryferka bez niej u mnie nie będzie widać :baffled::-D

Kasia no fitnes z instruktorką z ADHD to niezła mieszanka :-D,......... tym bardziej podziwiam ;-)

Sumka Otwiera ci sie stronka do sciągania przyciskasz free user za sekunde masz sciągnięte :-) a jak sie nie da..... to ten link ODCHUDZANIE NA ZAWOLANIE.ZIP - OdSiebie.com
za darmo a ponoć każą sobie za te dietke płacić :confused2: Odchudzanie Na Zawołanie - Jak Szybko Schudnąć - Dieta Odchudzająca

ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy! - Strona 801 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

tu jest fajna stronka z dietkami Dieta.pl | wszystko o odchudzaniu, nadwadze, otyłości, kaloriach, przepisach

ja jestem na tej dietce od kilku dni i niepowiem brzuszek spadł:-D zobaczymy co będzie dalej :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja chyba sobie odpuszcze bo z doswiadczenia wiem, ze diety nie sa dla mnie. Jakos nie potrafie planowac i jesc wedle schematu - wole wszystko ale w mniejszej ilosci:-)
No ale zycze powodzenia tym co podejma wyzwanie:-)

reklama
Do góry