reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja tez wage najnizsza miałam jak mała miała rok z hakiem..troszke po zimie wskoczyło:dry:..:rofl2:

ale dzis musze dumnie sie pochwalic ze pieszo zrobiłam dobre 12 km:-)jak wyszłysmy o 10 to wrócilysmy przed 15(..i we wtorek podobnie..od 12 do 16 non stop na nogach :happy:

reklama
Zamówiłam ten pas neoprenowy :tak: zobaczymy jakie będą efekty 9 oczywiście zdaje sobie sprawę że dopiero intensywne ćwiczenia w nim mogą dać jakiś efekt ..... a takiego wibrującego to chyba nie warto zamawiac
PAS ODCHUDZAJĄCO - MASUJĄCY + EFEKTY + GRATIS !! (364349285) - Aukcje internetowe Allegro

PAS WIBRACYJNY TrenerGym tylko 119 zł PROMOCJA!!! (362218786) - Aukcje internetowe Allegro

#### PAS VIBRATONE VIBRA TONE od SS KRK vbr ###### (369207188) - Aukcje internetowe Allegro
ja zabardzo nie wierze w jego skuteczność ...aczkolwiek są różne poglądy ... co o tym myslicie laski ???????????

Oj na lato trzeba mieć zgrabny brzuszek zwłaszcza że latka lecą ;-)

dziewczyny cud cud się stał. Waze 75 kg. Rany schudłam 3 kg. Nie wiem jak.. ale się udało. Hip hip hurrrrra...:-)

Fredka ja to wiedzialam ze predzej czy poznniej to nastapi... :-) W koncu Twoje starania nie mogly pojsc na marne-prawda :) Gratuluje...Zobaczysz teraz to juz ci pojdzie o wiele lepiej,blokada zostala przelamaa :-)

Fredka gratulacje:-)
Kakaw moja trenerka mówi ze taki zwykły pas wystarczy ale wtedy jesli cwiczysz choc 2 razy w tygodniu mnie pomaga i to jest super ja jestem zadowolona:-)

reklama
Do góry